loading
close
SON DAKİKALAR

'AKP milli iradenin tecelli etmesini engelliyor'

'AKP milli iradenin tecelli etmesini engelliyor'
Tarih: 27.07.2017 - 16:40
Kategori: Siyaset

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Meclis İç Tüzük değişikliği hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda açıklamada bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Meclis İç Tüzük değişikliği hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda açıklamada bulundu. Akın’ın açıklaması şu şekilde;

"İktidar sözcük anlamı olarak da konuşulan yer anlamına gelen parlamentoda muhalefetin sesini kısıyor. Milletin iradesinin tam olarak tecelli edebilmesi için olmazsa olmaz olan milletvekili katkısı ortadan kaldırılıyor. Demokrasinin en önemli unsuru olan muhalefet, iktidarın çoğunluğu karşısında adeta etkisiz elemana dönüşüyor.
Her fırsatta milli iradeden bahsedenler bu değişiklikle sadece muhalefeti değil, 80 milyon vatandaşımızı da susturuyor. Savaş döneminde bile muhalefete yapılmayan müdahale AKP iktidarı tarafından keyfi olarak yapılıyor. Demokrasiyi ve millet egemenliğini size teslim etmeyeceğiz. Egemenlik kayıtsız şartsız, milletindir!"

Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları