loading
close
SON DAKİKALAR

'Al sana kurultay'

'Al sana kurultay'
Tarih: 29.06.2012 - 00:00
Kategori:

Halil Baran yazıyor: Partimiz 70li yıllardaki kimliğine yeniden bürünmelidir...

Geri sayım başladı genel merkezin tabiriyle demokrasi şölenine günler kala ekipler arası liste yarışları da hız kazandı. Tabiri caizse kimin eli kimin cebinde belli değil zavallı delegeler gece çalan telefonlara WC de gelen telefonları da eklediler. Hatta ağız dolusu küfürleri ve pişmanlıkları duyar gibiyim. Diğer taraftan birileri ülke turuna çıkıp kamuoyu yoklaması yaparken bir kısım il başkanı da tarafsız olarak toplu bir şekilde taraf oluyorlar. Bir şeyi unutmuyorlar bunca yıllık yaşantımda taraf olanların bertaraf olduklarını çok sık gördüm.

Dikkat edin beyler iki cambaz bir ipte oynamaz safınızı seçin hangi ibadete yöneldiyseniz hakkıyla yapın birileri size bu partinin oyun masalarında iskambil kağıdı olmadığını göstermediyse bu görmeyeceğiniz anlamına gelmez. 

Ne olursa olsun burası CHP burada saygı ve sevgi dışındaki unsurların yeri çöp kutusudur. Kol kırılacak yen içinde kalacak AKP’liler ile sarmaş dolaş geziler düzenleyenlere bırakın bir bardak çayı selamı bile keserim. 

Ben Partinin bir alyuvarıyım milyonlarcasından bir tanesiyim bu partiyi kim yönetirse yönetsin biz yönetenin safında olduk birileri buna biat diyorsa evet biat ediyorum safım belli ibadetim tam ben daima hancıyım bu partiye yabancılarda sürekli yolcu olarak kalacaklar parti solun gereğini yapacak verecekse cevabı sol çerçevede verecek. 

Bunun uçarı kaçarı yok sağ çevrenin partisi varken sağa açılarak fotokopilik yapmanın da alemi yok sağ bir parti istesem gider koçlar gibi AKP'de yerimi alırdım. Onun içindir ki parti içindeki liboşların bu kurultayda temizlenmesi şarttır. Özellikle genel merkez yapısı değişmelidir.

Genel merkezin 9-10 ve 11. katlardaki şahsiyetlerin her birinden sokakta yüzlerce bulabilirsin Genel Merkezde değişimin yeri 9-10 ve 11. katlar olmalı Kemal bey hariç tamamının revize edilmesi gerekiyor. 

Heyecanını yitirmiş bir yönetimle değil heyecanlı ve istekli bir yönetimle sahneye çıkılmalıdır. 

Birkaç cümlede kurultay salonu için eklemek istiyorum. Kurultay salonunda şölen havası hakim olacaksa değerli ağabeylerim öncelikle genel başkan salona giriş yaptığında başta Deniz Gezmiş olmak üzere geçmişte faşizme kurban verdiğimiz devrimcilerimizin posterleri tribünlerin kenarlarından açılmalıdır. Salonun tam ortasından da Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri açılarak salondaki devrimci ruh harekete geçirilmelidir.

Hatta genel başkan kürsüye çıkarken mahkemeler tarafından yasaklanan Gün doğdu marşı eşliğinde çıkmalıdır. Ve konuşurken konuşmasına o savcılarınız var ya hani devrimcilerimizi hala yargılayan ve marşlarımızı yargılayan savcılarınız sıkıyorsa hadi şimdi kurultay ve hakkımda soruşturma başlatsınlar işte biz buradayız devrimcilerimiz burada marşlarımızı birlikte söylüyoruz. Şeklinde bir konuşma yapması sadece o salondakileri harekete geçirmek şöyle dursun tüm ülkedeki devrimcileri de harekete geçirir. Kısacası partimiz 70li yıllardaki kimliğine yeniden bürünmelidir. Kurultay salonunda galip gelen sevgi barış kardeşlik ve sosyalizm olmalıdır. Saygıyla...

Halil Baran

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları