loading
close
SON DAKİKALAR

Gürer: Haksızlığa maruz kalan herkes için yürümeye devam edeceğiz

Gürer: Haksızlığa maruz kalan herkes için yürümeye devam edeceğiz
Tarih: 22.06.2017 - 13:22
Kategori: Ekonomi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz perşembe günü başlattığı 'Adalet Yürüyüşünde' kortejle birlikte yürüyüşünü sürdürüyor.

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz perşembe günü başlattığı “Adalet Yürüyüşünde” kortejle birlikte yürüyüşünü sürdürüyor. Gürer, Türkiye’de haksızlığa ve hukuksuzluğa maruz kalan herkes için yürümeye devam edeceklerini söyledi.

YÜRÜYÜŞE DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun ‘MİT Tırları’ davası kapsamında tutuklanmasının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı Adalet Yürüyüşü her geçen gün artan bir destekle devam ederken, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de Adalet Kortejiyle birlikte yürüyüşünü sürdürüyor.

TÜRKİYE’DE ADALET YERLE BİR OLDU

Adalet Yürüyüşü kapsamında 6. Günü tamamlayıp 8.Günün startını Bolu Gerede'de verdiklerini ifade eden CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta, CHP İstanbul Milletvekili Sayın Enis Berberoğlu, büyük bir haksızlığa maruz kalarak, 25 yıl hapis ezasına çarptırıldı ve Maltepe Cezaevine konuldu. Kabul edilmesi mümkün olmayan bu haksızlık ve hukuksuzluk, Türkiye’deki adalet anlayışının artık yerle bir olduğunun bir göstergesi olarak bardağı taşıran son damla oldu. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Perşembe günü Ankara Güvenpark’ta başlattığı Adalet Yürüyüşü, İstanbul istikametinde 8. Gününe girdi. Bizlerde milletvekilleri olarak Genel Başkanımızın yanında Adalet Yürüyüşüne devam ediyoruz. 432 kilometre sürecek olan yürüyüşümüzde 100 kilometreyi aştık. Adalet yürüyüşümüze ülkemizin her yanından destek çığ gibi büyüyor” dedi.

YENİDEN ADALET TESİS EDİLENE KADAR YÜRÜYÜŞE DEVAM…

Adalet yürüyüşünün sadece tutuklanan CHP milletvekili Enis Berberoğlu için değil, haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe maruz kalan herkes için başlatıldığını anımsatan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Ülkemizde haksızlık ve hukuksuzluk sona erene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’de gerçek manada adalet tesis edilene kadar, yürüyüşümüz, mücadelemiz devam edecek. Sanatçılar her partiden yurttaşlar 7'den 70 e yoldayız. Kimi zaman yoğun yağmurda var ama yürümeye devam ediyoruz. Çığ gibi destek büyüyor. Bu kapsamda, mücadelemize destek olan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bolu Gerede’de bugün başlattıkları yürüyüşün yaklaşık 20 kilometre süreceğini, yürüyüşe yarın da kaldıkları yerden devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları