loading
close
SON DAKİKALAR

''Türkiye'de tek marka Recep Tayyip Erdoğan''

''Türkiye'de tek marka Recep Tayyip Erdoğan''
Tarih: 28.07.2014 - 18:20
Kategori: Gündem

Başbakan Yarımcısı Bülent Arınç, Bursa Valiliği tarafından Heykel'deki Tarihi Valilik binasındaki bayramlaşma törenine katıldı...

Başbakan Yarımcısı Bülent Arınç, Bursa Valiliği tarafından Heykel'deki Tarihi Valilik binasındaki bayramlaşma törenine katıldı. Ardından partisinin Merinos Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, herkesin bayramını kutladı.

Burada yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerinde Bursa'da 18 ilçeden 16'sını kazandıklarını söyleyen Arınç, önümüzdeki seçimlerde Nilüfer ve Mudanya ilçelerini de kazanacaklarını savundu. Bu sırada kendisini öven tezahürat yapan bir partiliye 'Maşallah, yerinde duramıyor. Heyecanlı insan. Allah razı olsun. Kalk kükre. Bunlar insanı konuşturur kardeşim. Rahmetli Necip Fazıl derdi ki, 'Bir insanı dinlerken ya yuhalayacaksın ya da alkışlayacaksın. Sessiz durmak yok.’ Hoşunuza gidiyorsa alkışlayın. Hoşunuza gitmiyorsa yuhalayın be kardeşim" dedi.


'TÜRKİYE'DE TEK MARKA VAR' 

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de değerlendirmede de bulunan Arınç Türkiye'de tek markanın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. Arınç, Cumhurbaşkanlığı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili de şunları söyledi:

"Şahsıyla ilgili bir küçümseme yaparsak bu bize yakışmaz. Geçmişte tanıdığımız bildiğimiz bir insandır ama iddia ediyorum Sayın Kılıçdaroğlu yolda görse kendisini tanımazdı. Aday olacağı kulağına söylenene kadar ya Ekmeleddin veya Ekameddin veya Ekmel veya Ekmek denen şahsın ismini bile tanımazdı. Ne yaptığını bilmezdi. Biz biliriz çünkü onu İKÖ Genel Sekreteri yapan biziz. Beraber hac ve umre yapmaktan tutun, uluslararası konferanslarda onu takdim etmeye kadar biz tanırız, biliriz ama o bilmez. MHP Genel Başkanı bilir ama bu kadar bilmez. Adeta sarıldılar, kurtarıcı gibi baktılar. O şahsın kabul edip etmemesi kendi takdiridir. Hayatı boyunca en büyük desteği aldığı Cumhurbaşkanı ve Başbakanımıza karşı ve özellikle CHP 'nin böyle bir teklifine ben şahsen inanmazdım koşa koşa gideceğine."

Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığını yüzde 100 hak ederek kazanacağını savundu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları