loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Usluer: Görevden alınan öğretmenlerin ortada kaldı!

CHP'li Usluer: Görevden alınan öğretmenlerin ortada kaldı!
Tarih: 06.10.2015 - 14:42
Kategori: Siyaset

CHP PM üyesi ve Eskişehir milletvekili Prof.Dr.Gaye Usluer eğitimdeki sorunlara odaklanmaya devam ederek özelllikle de proje okullarındaki görevden alınan öğretmenler için çalışmalar yapıyor.

CHP PM üyesi ve Eskişehir milletvekili Prof.Dr.Gaye Usluer eğitimdeki sorunlara odaklanmaya devam ederek özelllikle de proje okullarındaki görevden alınan öğretmenler için çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Eskişehir'deki temaslarının ardından Ankara'daki temaslarına devam eden Usluer ,Eğitim-İş ve Eğitim Sen Genel Başkanlarından sonra Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'u makamında ziyaret etti. 

Milletvekili Usluer bu ziyaretinde; sebepsiz yere merkeze alınan Eskişehir'deki öğretmenlere 3 okul seçme hakkı verilmesine rağmen seçtikleri okullardaki okul müdürlerinin öğretmen ihtiyacımız yok diyerek öğretmenleri kabul etmediğinin kendisine aktarıldığını ifade etti. Görevden alınan öğretmenlerin ortada kaldığını ve Eskişehir milletvekili olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın milletvekili olduğu ildeki öğretmenlerin bile hakkını koruyamaz durumda olduğunu vurgulayan Usluer, öğretmenlerin haklarını savunmaya devam edeceklerini vurguladı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile öğretmenlerin sorunlarının çözümü hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları