loading
close
SON DAKİKALAR

'Suskunlar' NBC dizisi olacak

'Suskunlar' NBC dizisi olacak
Tarih: 13.09.2014 - 15:29
Kategori: Kültür & Sanat

Hapishane yıllarının intikamını almak için yeniden yolları kesişen dört çocukluk arkadaşının hikâyesini anlatan 'Suskunlar' dizisi, Amerika'nın ünlü NBC kanalında 'Game of Silence' adıyla yayınlanacak...

Yapımını TIMS Productions’ın, senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı, yayınlandığı dönemde hem televizyon hem de sosyal medyada fenomene dönüşen ‘Suskunlar’ dizisi, Amerikan NBC televizyonu tarafından remake (yeniden çekim) haliyle yayınlanacak. Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Mehmet Özgür gibi isimlerle beğeni toplayan ve akış içinde sık sık Ahmet Kaya şarkıları çalınan ‘Suskunlar’ dizisi Amerikan izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

TİMUR SAVCI
‘Suskunlar’ın yazar ve yapımcılığını ABD televizyonlarının tanınmış iki ismi Carol Mendelsohn ve David Hudgins üstlenecek. ‘CSI’ isimli ünlü yapımın yazar ve yapım kadrosunda bulunan ve Sony TV’yle çalışan Carol Mendelsohn ile ‘Parenthood’, ‘Friday Light Nights’ isimli dizilerin yazarı ve yapımcısı olan David Hudgins yeniden çekeceği ‘Suskunlar’ın remake projesini yönetecek.
Daha önce Balkanlar ve Arap ülkelerinin yanı sıra İtalya’da da gösterime giren dizinin remake versiyonunda TİMS Production’ın sahibi Timur Savcı, dizinin danışmanı olarak ‘executive producer’ kredisiyle ‘Suskunlar’ın Amerikan televizyonlarında gösterilen jeneriğinde yer alacak. Hapishane yıllarının intikamını almak için yeniden yolları kesişen dört çocukluk arkadaşının hikayesini anlatan ‘Suskunlar’ ABD’ye uygun olarak yeni oyuncular, yeni yazar ve yönetmen kadrosuyla yeniden çekilecek. Ünlü yapım şirketi Sony TV ve Intrigue’nin yapımını üstleneceği ‘Suskunlar’, NBC kanalında ‘Game of Silence’ adıyla yayınlanacak. (Milliyet)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları