loading
close
SON DAKİKALAR

'Temiz bir çevre için çalışıyoruz'

'Temiz bir çevre için çalışıyoruz'
Tarih: 04.05.2016 - 13:13
Kategori: Yerel

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, temiz bir Ergene için çalıştıklarını belirterek, göreve geldikleri günden beri çevreye zarar veren herkese cezai işlem uyguladıklarını dile getirdi.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Ergene belediyesi olarak daha temiz bir Ergene için mücadele ettiklerini belirterek,"Biz göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çevreye kim zarar verdiyse haklarında gerekli yasal ve cezai işlemi uyguladık" dedi. 

EKİPLERİMİZ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR 

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Ergene ilçesinde 17 mahallede 80 personel ve 14 araç ile ilçenin temizliğini yaptıklarını söyledi. Yıldız, "İlçemizde günde 100 ton çöp tonlanıyor. Burada açık ve net olarak şunu söylemek istiyorum. Biz belediye olarak temizliğe ve çevreye çok önem veriyoruz. Bu önemle de çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

CEZALAR KESİYORUZ 

Gelişigüzel şekilde çevreye bırakılan atıklar konusunda belediyenin kimseye göz yummadığını belirten Yıldız, şunları söyledi:" Bölgemiz geniş bir araziye sahip. Zaman zaman gelişi güzel çöpler atılıyor. Biz hepsini tespit ediyoruz. Kim olursa olsun bunlarla göz yummuyoruz ve yummayacağız. İlgili birimimiz, tespit ettiğinde en yüksek para cezasını kesiyor. Biz vatandaşlarımızdan çevreye çöp döken bir aracı gördüklerinde hemen belediyemizi aramalarını istiyoruz. Biz de hemen gidip anında gereğini yapalım.Hiç kimse çevreyi kirletemez ve buna da hakkı yok."

corludahaber.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları