loading
close
SON DAKİKALAR

'World of Geek Craft' sergisi İzmir'de

'World of Geek Craft' sergisi İzmir'de
Tarih: 23.02.2017 - 15:41
Kategori: Kültür & Sanat

İzmir’de Kırmızı Sanat Galerisi'nde 25 Şubat’ta 'World of Geek Craft' sergisi açılacak. Fantastik sanatın seçkin örnekleri İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Düzenlediği sıradışı sergiler ve çalıştaylarla İzmir’in kültür sanat hayatına yeni bir soluk getiren Urla Kuşçular Köyü’ndeki Kırmızı Sanat Galerisi, fantastik sanatın seçkin örneklerini İzmirli sanatseverlerle buluşturacak. “World of Geek Craft" sergisinde, Türkçe’de alt kültür olarak tanımlanabilecek, son 20 yıla damgasını vuran, bilgisayara ve teknolojiye bağımlı, fizik, astronomi, FRP ve bilim kurgu edebiyatına meraklı, entelektüel bir alanı sembolize eden GEEK kavramının sanata yansımalarının en güzel örnekleri sergilenecek. 

Sergide, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Üyesi Illustrator Koral İlhan ve Illustrator Emel Alp Sarı’nın yanı sıra Illustrator Cem Batur Kemikkıran, Çağlayan Göksoy, Ömer Tunç VE Heykeltraş Anıl Kaan Yatar, Aykut Ergin ve Ressam Gizem Zeybek’in çalışmaları yer alacak. 

Star Wars, Lord of The Rings, Game of Thrones gibi yapımlara, konsol oyunlarına, teknolojik ürünlere ve fantastik çizgi romanlara ilgi duyanların kaçırmaması gereken sergi 12 Mart’a kadar açık kalacak.


DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları