loading
close
SON DAKİKALAR

Adalet Sarayı'nda facia

Adalet Sarayı'nda facia
Tarih: 25.11.2011 - 10:47
Kategori: Şehir

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın inşaatı devam eden otoparkında göçük meydana geldi

Göçük altında kalan 2 işçi, mesai arkadaşları ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İşçilerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
 
Saat 04.00 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın inşaatı devam eden otoparkının 5'inci katındaki beton dökme çalışması sırasında göçük meydana geldi. Olayda gece vardiyasında çalışan 2 işçi göçük altında kaldı. 
 
İşçilerden bir tanesi, mesai arkadaşları tarafından olayın hemen ardından göçük altından çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süreyle göçük altında kalan diğer işçiyi aradı. Saat 05.00 sıralarında ise işçiye ulaşıldı. 
 
İtfaiye ekipleri tarafından göçük altından çıkartılarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan işçinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.
İnşaatı devam eden otoparkın yanında bulunan taksi durağında çalışan bir taksi şoförü ise, "Deprem olur gibi bir gürültü oldu, dışarıya çıktık" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları