loading
close
SON DAKİKALAR

23- 29 Mayıs Haftalık Burç Yorumlarınız!

23- 29 Mayıs Haftalık Burç Yorumlarınız!
Tarih: 23.05.2016 - 10:30
Kategori: Astroloji

Haftalık burç yorumunuzu okudunuz mu?

Koç 21 Mart - 20 Nisan
Kısa süreli seyahatleri, yeni kültürleri tanımayı, yeni bilgiler edinmeyi, sertifikalar almayı, kursları, konferansları, seminerleri, uzaktaki akrabaları, müşterileri veya akraba ve müşteri ziyaretlerini ya da tamamlanan projeleri, atılan imzaları akla getiren bir haftaya giriyorsunuz. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Ayın son haftasında üzerinizdeki yüklerin veya baskının arttığını düşünebilirsiniz veya yeni yükler söz konusu olabilir. İstemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Geçte olsa bu anlamda size destek çıkan kişilerde olabilir, ama siz çoktan bir yola giriş yapmış olacaksınız. Anlaşmazlıklara açıksınız. 

Boğa 21 Nisan-20 Mayıs
Maddi başlıklı konular veya yapılacak sözleşmeler ön planda. Maddi başlıklı konular sonunda neticeye bağlanabilir ya da bağlanacağı tarih belli olabilir. Üç haftadır geri harekette olan ve doğru harekete geçen Merkür artık işlerinizin biraz daha rahat ilerleyeceğine işaret ediyor. Ancak Mars’ın hala geri harekette olması nedeniyle imzalar atmak veya belli konuları duyurmak için Haziran sonuna kadar beklemenizde fayda var. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. BU hafta, planlama becerilerinizi ve disiplinli yapınızı gösterme şansınız olabilir. Seyahatlere veya keyifli planlara açık günlerde olacaksınız. Ancak, maddi riskler almamakta fayda vardır. 27 Mayıs sonrasında geçmişle bağlantılı ilişkiler gündeme gelebilir.

İkizler 21 Mayıs-20 Haziran
İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi veya ortaklıklarınızı ilgilendiren alanlarda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri ön planda. İlişkilerinizden bazıları dönüm noktasında olabilir veya ilişkilerinizi ilgilendiren olaylar bazı konularda işleri değiştirebilir ya da birlikte yaptığınız planlarda netice alabilirsiniz. Hızlı şekilde hareket etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz, ama ani hareketlerden kaçınmanız daha doğru olacaktır. Tartışmalardan kaçınmalı. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, bazı konularda net olma ihtiyacı duyabilir ve sizi başka taraflara çekmeye çalışan kişilerin arkasından gitmeyebilirsiniz. Yolunuzdan dönmemenizde fayda var. İlişkilerde sıkıcı durumlar oluşabilir.

Yengeç 21 Haziran - 22 Temmuz
İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazı iş ya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir haftadasınız. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha büyük şeyler için yer açacaktır. Sağlığınızı ilgilendiren başlıklarla da uğraşabilirsiniz. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında sinirlerinize hâkim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz ya da yakın çevrenin sağlık problemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. 28 Mayıs civarında, duygusal ve hassassınız. İş ilişkileriniz ve sağlığınız dikkat gerektiriyor. Eski arkadaşlar veya eski sevgililer aklınızda olabilir.

Aslan 23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıkların ön plana çıktığı günlerdesiniz. Bu alanlarda hızlı tepkiler vermek isteyebilirsiniz. İtiraflar veya su yüzüne çıkan duygular söz konusu olabilir. Sanatçılar veya yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar için bazı konuların sonlanacağı veya sonuçlanacağı bir hafta olabilir. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında maddi başlıklı konularda dikkatli hareket etmelisiniz. Harcamalarınız artabilir. 28 Mayıs civarında, aşırı özgüveniniz yanlış anlaşılabilir. Bırakın değerinizi anlayan taraf karşı taraf olsun.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül
Daha rahat hareket etme, esnek düşünme ve davranma eğiliminiz artabilir, sonuçları bir kenara bırakıyorsunuz ve kendinizi eğlenceye veriyorsunuz. Değişik yerleri ziyaretler, farklı alışverişler ve tatlar ilginizi çekebilir. İş hayatınızda da beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz günlerde olacaksınız. Bu hafta, halledilmesi gereken işler veya tamamlanacak görevler dayanılamayacak boyuta gelebilir. Ancak, bazı konularda hızla harekete geçmek istemeniz sizi endişelendirebilir. Evinizde dekoratif düzenlemeler yapabilir, tadilat, alım satım vb. konularla uğraşabilir veya ailenizi ilgilendiren olaylara yetişmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. 

Terazi 24 Eylül - 23 Ekim
Seyahatler, ziyaretler, akrabalarınızdan ya da komşularınızdan alacağınız haberler, birlikte yapacağınız planlar, onlarla ilgili olaylar bugünlerde zamanınızı alıyor. Bu alanlarda bazı konular neticeye kavuşabilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız ya da komşularınızla ilgili haberler sizi şaşırtabilir. Daha fazla bilgi toplayıp buna göre diyalog kurmanız daha doğru olabilir. Satış pazarlama işlerinde de dikkatli olmakta fayda var. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. 

Akrep 24 Ekim - 22 Kasım
Maddi başlıklı konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Elinize geçecek veya elinizden çıkacak paralar olabilir. Ödemeler yapabilir veya borçları tahsil edebilirsiniz. Başkalarıyla ortak kaynak kullanımı gerektiren işler, yatırımlar, hayatınızdaki değişikliklere bağlı yüksek harcamalar(ev araba alım satımı, çocuklarla ilgili giderler, taşınma masrafları vb.) ya da paylaşılması gereken giderler gündemde olabilir. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, aşırı harcamalar yapma ve lükse kaçma eğiliminiz artabilir. Dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda geleceğinizi ilgilendiren bazı konularda sınırlanmışlık hissi artabilir veya gecikme erteleme ya da sonlanma türünde olaylar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 21 Aralık
Önemli bir konuda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri ön planda bugünlerde. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularla(krediler, burslar, sponsorluklar, miras, nafaka, tazminat, vergi, prim v.b) da uğraşmanız gerekebilir veya uğraşıyor olabilirsiniz. Parasal kazanımlar veya ödemeler gündemde ya da evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda ani koşuşturmalarınız olabilir. İkili ilişkilerinizde acımasız tartışmalar ilişkilere zarar verebilir. Bazı gerçekler rahatsız edici olabilir. Partnerinizle diyaloglarınızda dikkatli olmalısınız. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, ailenizden kişiler veya bazı arkadaşlarınız geçmişle ilgili olumsuz konuları tekrar gündeme taşıyabilirler, mantıklı ve uzlaşmacı yaklaşımlarla olayı tamamen geçmişte bırakmanız daha doğru olacaktır.

Oğlak 22 Aralık - 20 Ocak
Psikolojik anlamda rahatlama arzusu duyabileceğiniz, bilinçaltı sinyallere kulak verebileceğiniz veya bazı rahatsızlıkların su yüzüne çıkabileceği günlerdesiniz ya da gizli tutulması gereken konular veya sizin sakladığınız ya da sizden saklanan sırlar açığa çıkabilir. Kötü alışkanlıklarınız varsa bırakmak için uygun koşullar oluşabilir. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, ani tepkiler vermekten sakınmanızda fayda var. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, bilişim, hukuk, medya başlıklı konularda sorunlar oluşabilir.

Kova 21 Ocak - 18 Şubat
Kısmen ilişkilerin gerildiği günlerde olunmasına rağmen sizin için daha olumlu gelişmeler söz konusu olabilir sevgili Kovalar. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapma veya daha fazla zaman geçirme fırsatı bulabilirsiniz ya da yeni kişiler ilginizi çekebilir. Sosyal anlamda hareketli bir süreç olacaktır. Ancak, anlaşmazlıklara veya karşıt fikirli kişilere hazırlıklı olun. Bazı gerçeklerin açığa çıkması veya bazı koşulların farkına varmanız buna göre pozisyon almanızı sağlayabilir. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, yaşamsal hedeflerinizi sorgulayabilir ve daha fazla geri dönüş almanızı sağlayacak şekilde gayret gösterebilirsiniz.

Balık 19 Şubat - 20 Mart
Kariyerinizi, iş hayatınızı veya imajınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Bu alanlarda netice alabilirsiniz, göz önünde olabilirsiniz veya gözler üzerinizde olabilir. Hızla harekete geçme konusunda endişeleriniz olabilir. Haksız da değilsiniz. Zira Mars Haziran sonuna kadar geri harekette yeni başlangıçları ertelemek daha doğru olacaktır. Özel yaşamınızda da bazı konular açığa kavuşabilir veya bazı kişilerin gerçek yüzünü görebilirsiniz. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Aynı zamanda doğru harekete geçen Merkür üç haftadır yaşanılan aksiliklerde azalma görüleceğinin işaretçisi. İlişkilerde anlaşmazlıklar artıyor. Merkür gerilemesinin etkilerini Astroskop köşemizden okuyabilirseniz, rahatlamanın hangi alanlarda olacağını daha rahat anlayabilirsiniz. Hafta ortası civarında, insanların çeşitli ihtiyaç ve talepleriyle yine size gelmesi, sabrınızı oldukça zorlayabilir. Ancak, olumlu yaklaşmak veya uzaklaşmak sizin elinizde olacak. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda da zorluklar söz konusu olabilir.
Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları