loading
close
SON DAKİKALAR

Ceo istifa etti

Ceo istifa etti
Tarih: 13.02.2012 - 10:23
Kategori: Bilim & Teknoloji

2011 yılının en çok konuşulacak haberine hazır olun: Steve Jobs, Apple'daki görevinden ayrıldı

New York Times ve Reuters'in son dakika olarak verdiği habere göre Steve Jobs, Apple'da uzun süredir sürdürdüğü CEO'luk görevinden ayrıldı. Bir süredir ağır sağlık sorunlarıyla boğuşsa da, hiç kimse Jobs'un böyle bir karar almasını; en azından şu aşamada beklemiyordu.

Steve Jobs'un ardından Apple'ın yeni CEO'su, onun yokluğunda şirketi başarıyla yöneten Tim Cook oldu. Cook, zaten bir süredir Apple'da vekaleten de olsa CEO'luk görevini üstleniyordu.

Steve Jobs, ayrılık kararını Apple yönetimi ve tüm Apple camiasına yazdığı bir e-posta ile açıkladı ve doğruladı.

İşte Steve Jobs'un ayrılık mesajı

Apple yönetim kurulu ve tüm Apple camiasına,

Her zaman, bir gün gelir de görevimi yapamaz ve beklentileri karşılayamaz duruma gelirsem, bundan ilk sizin haberiniz olacağını söyledim. Ne yazık ki o gün geldi.

Apple'da sürdürdüğüm CEO'luk görevimden ayrılıyorum. Eğer yönetim kurulumuz uygun görürse, Apple'ın bir çalışanı olmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Uzun zamandır benim görevlerimi üstlenen Tim Cook, Apple'ın yeni CEO'su olmuştur. İnanıyorum ki Apple için daha parlak ve daha yenilikçi günler bizleri bekliyor. Bu parlak günlerde Apple'ın bir çalışanı olmaktan mutluluk duyacağım.

En iyi arkadaşlarımı Apple'daki hayatımda edindim ve hepsine, birlikte çalışma zevkini bana verdikleri için teşekkür ederim...

Steve

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları