loading
close
SON DAKİKALAR

4 - 11 Temmuz haftalık burç yorumları

4 - 11 Temmuz haftalık burç yorumları
Tarih: 04.07.2016 - 17:48
Kategori: Astroloji

Bayram haftasının hepimize güzellik getirmesini dileyerek bir de gökyüzü bize ne diyor ona bakalım...

Haftalık Koç Burcu Yorumları

Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor

Haftaya Yengeç burcundaki yeni ay damgasını vuruyor sizin için. Öncü burçlarda gerçekleşen yeni aydan en fazla etkilenenler sizin de içinde bulunduğunuz öncü burç grubu. Bu yeni ayla birlikte aileniz ve evinizle ilgili yeni gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni bir eve geçebilirsiniz. Evinizde önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Yeni ay haritasında yükselen Terazi, bu yeni başlangıçlarda ilişkilerinizin önemli rol oynayacağına işaret etmekte. Sözgelimi bu ev değişikliği evliliğiniz adına yeni bir dönemin başlangıcı da olabilir. Ayrıca buyeni ay evlilik, birliktelik ve ortaklıkların başlangıcına da işaret ediyor. Hafta ortasında özgüveniniz oldukça yerinde olabilir, keyif ve eğlenceye daha çok zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonunda ise çalışma ve emek harcayacağınız konular olabilir. Ama tüm bunların odağında da eviniz, aileniz, yuvanız olabilir.

Haftalık Boğa Burcu Yorumları 

Gezeceğiniz güzel yerler olabilir

Haftanın en önemli gelişmesi öncü burçlardan Yengeç’te 4 Temmuz’da meydana gelen yeni ay. Yeni ay yeni yolculuklara işaret edebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, iş arkadaşlarınız ve komşularınızla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Yeni bir konuya merak salabilirsiniz ve bu da yeni bir eğitimi beraberinde getirebilir. Hafta ortasında eviniz ve ailenizle ilgili konular ağırlık kazanabilir. Hafta sonunda ise sevdikleriniz, aşkınız ve çocuklarınızla ilgilenebilir, onlarla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ağırlıklı olarak Yengeç dönemini yaşadığımız bu süreçte genel olarak daha yumuşak, anlayışlı, içten ve duygusal olabilirsiniz.

Haftalık İkizler Burcu Yorumları 

İş ve para konularında insiyatif sizde

Hafta Pazartesi günü Yengeç burcunda bir yeni ayla başlıyor. Yeni ay haritasında öncü burçların öne çıkması insiyatifin özellikle yeni ayın etkilediği alanda elinize daha fazla geçeceğine işaret ediyor. Dolayısıyla iş ve para konularında insiyatifi daha fazla elinize alabilirsiniz. Önemli adımlar atabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Harcamalarınızı, gelirlerinizi, kazançlarınızı etkileyen önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir eşya, mal, mülk alımı yapabilirsiniz. Hafta ortasında iletişime ve yakın çevrenizle olan ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. Hafta sonunda ise ilgi odağınızda aileniz, yuvanız, anne ve babanız olabilir. Ailenizle ilgilenebilir ve daha sıkı görüşebilirsiniz.

Haftalık Yengeç Burcu Yorumları

Yeni gelişmelere ve başlangıçlara işaret ediyor

Haftaya burcunuzdaki Yeni Ay’ın etkileri ile başlıyoruz. Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu Yeni Ay zamanında.
Bu Yeni Ay’da hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almak, kontrolü ele geçirmek, özel hayatınızı belki de düzenlemek ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Haftalık Aslan Burcu Yorumları

Ev ve aileye ilişkin yeni gelişmeler olabilir

Hemen hafta başındaki yeni ayın vurgusu ev ve aile konularıyla ilgili. Her ne kadar fazla bir müdahaleniz veya kontrol gücünüz olmasa da veya etkisi olan kişilerin yanında biraz geri planda dursanız da ev ve aileyle ilgili yeni gelişmeler hayatınıza yön verebilir ve belirleyici olabilir. Yakın çevreniz, iş arkadaşlarınız, komşularınızla olan ilişkiler bu gelişmelerde önemli rol oyanayabilir. Maneviyatınız, ruhsal dünyanız ve bilinçaltınızı etkileyen, dışarıda pek fazla göstermediğiniz veya yaşadığınız kalabalık ve karmaşada kaybolabilen durumlar olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında gelişmeleri akışına bırakma ihtiyacınız manevi yanınızı güçlendirebilir. Yeni ayın ardından ruhen güçlenmiş olarak çıkabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren Ay burcunuza ilerlediğinde yeni girişimlerde bulunmaya hazır olabilirsiniz.

Haftalık Başak Burcu Yorumları 

Sosyal ilişkiler açısından yeni bir dönem başlıyor

Haftaya Yengeç burcundaki yeni ay damgasını vuruyor. Sosyal ilişkiler açısından hayatınızda yeni bir dönemi başlatabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni arkadaş grupları içine girebilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, yeni sosyal aktiviteler edinebilirsiniz. Yeni ayla birlikte gelen bu sosyalleşme geleceğe yönelik umut ve çabalarınızı artırırken daha pozitif ve iyimser düşünebilirsiniz. Hafta ortasında dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya ihtiyacınız olabilir, yoğun günlerin ardından bu elinizi ayağınızı çekme durumu size iyi gelebilir. Hafta sonunda ise Ay burcunuzda olacak ve hemen her konuda yeni girişimlere hazır olabilir, aktif, cesur ve korkusuz davranabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

Haftalık Terazi Burcu Yorumları 

Kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz

Hafta başında Pazartesi günü meydana gelen yeni ay haritasında burcunuz yükseliyor. Dolayısıyla yeni ayın etkilerini en fazla hisseden burçlardan biri olabilirsiniz. Yeni ay hedeflerinizde, iş hayatınız ve kariyerinizde yeni başlangıçlara işaret ediyor. Bu başlangıçlarda sizin atacağınız adımların önemli rol oynayacağına, kendi geleceğinizi kendinizin belirleyeceğine dikkat çekiyor. Yeni bir iş, terfi, yeni bir pozisyon, itibar ve sosyal statünüzü yükselten yeni bir durum söz konusu olabilir. Yeni ay hayatınızdaki verim ve bereketi artıracağa benziyor. Yeni ayın ardından gelen günlerde daha fazla sosyalleşebilir, yaşadığınız bu yeni gelişmeleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Hafta sonunda ise yalnız kalmaya, kabuğunuza çekilmeye ve dinlenmeye daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz.

Haftalık Akrep Burcu Yorumları

Yolculuklara hazır olun

4 Temmuz Pazartesi günü Yengeç burcunda bir yeni ay meydana geliyor ve bu yeni ay yurt dışı, yabancılar ve uzaklarla ilgili konularda yepyeni başlangıçlara dikkat çekiyor. Artık sizi meşgul edip oyalayan ağırlıklarınızdan kurtulup bulunduğunuz ortamdan uzaklaşabilir, yeni ve yancı insanlarla, çevrelerle, kültürlerle tanışabilir, sınırlarınızı ve ufkunuzu genişletebilirsiniz. Yeni maceralara ve keşiflere artık hazır olabilirsiniz. Yeni ay, hayatınıza yeni ve uzak seyahatleri de beraberinde getirebilir. Ardından hafta ortasında Aslan burcuna ilerleyen Ay iş ve mesleki yaşamdaki uğraşlarınıza dikkat çekiyor. Daha fazla göz önünde olabilir, iş çevrenizden takdir ve beğeni alabilirsiniz. Hafta sonunda ise sosyal paylaşımlarınız artacak.

Haftalık Yay Burcu Yorumları

Ortak girişimlerde bulunabilirsiniz

Haftaya girer girmez Pazartesi günü Yengeç burcunda meydana gelen yeni ay iş, çalışma ve mücadele alanınızla ilgili yeni başlangıçlara dikkat çekiyor. Ortak yatırımlar, girişimler söz konusu olabilir. Ortağınızla yeni bir işe yatırım yapabilirsiniz. Eşinizin gelirleri veya işiyle ilgili önemli bir gelişme söz konusu olabilir. Eşinizle birlikte ortak bir yatırımda bulunabilirsiniz. Psikolojik anlamda da yenilenme hissedebilirsiniz, kişisel dönüşümünüzün önemli bir evresini tamamlamış olarak yeni bir evreye adım atabilirsiniz. Yoğun gündemin ardından hafta ortasında biraz da rahatlamış olarak bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmaya, seyahat etmeye hazır olabilirsiniz. Hafta sonunda ise yaptığınız çalışmaların, gösterdiğiniz emeğin ardından takdir ve beğeniye hazır olun. Plan, organizasyon gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

Haftalık Oğlak Burcu Yorumları 

İlişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor

Haftanın hemen başında Pazartesi günü karşıt burcunuzda meydana gelen yeni ay ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlara işaret ediyor. Bir ilişkiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu kişi statünüzü ve itibarınızı yükselten üst düzey biri veya kariyer ve meslek sahibi biri veya yaşça büyük veya olgun bir kimse olabilir. Mevcut ilişkinizi ise bir adım ileriye götürebilir, ilişkinizin adını koyabilirsiniz. Nişan veya evlilik söz konusu olabilir. Beraberliğinizde daha ciddi ve uzun vadeli bir aşamaya geçebilirsiniz. Ardından hafta ortasında karşınıza çıkabilecek güçlü kimseler olabilir, yoğun duygular içinde olabilirsiniz, öfkenizi, kızgınlığınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Hayata karşı daha mücadeleci olabilirsiniz. Hafta sonunda ise bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, seyahat etmek isteyebilirsiniz.

Haftalık Kova Burcu Yorumları

Sağlığınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz

Hemen hafta başında Yengeç burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay gündelik yaşamınızda, iş ve çalışma ortamınızda değişiklikleri ve yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir iş veya çalışma arkadaşınız olabilir, iş ortamınızda değişiklikle olabilir, günlük rutininizi değiştiren yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili girişimde bulunabilir, şifa, ilaçlar, terapi ve bakımlarla ilgili bilgilerinizi artırabilirsiniz. Hayatınızda detayların olduğu, irili ufaklı işlerin yer aldığı alanda değişimler söz konusu olabilir. Ardından hafta ortasında Ay karşıt burcunuza ilerlediğinde ilişkiler önem kazanacak. Hafta sonunda ise daha yoğun duygularla birlikte ortak paylaşımlar, harcamalar, giderler gündeminize gelebilir.
,
Haftalık Balık Burcu Yorumları

Yeni bir aşk söz konusu olabilir

Yengeç burcunda meydana gelen yeni ay hemen hafta başında gündeminize damga vuruyor. Yeni başlangıçlara işaret eden yeni ayla birlikte aşk hayatınızda yenilikler söz konusu olabilir. Yeni bir aşk gündeminize gelebilir. Bir ilişkiniz yoksa biriyle çıkmaya başlayabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde ise aşkınız yeni bir kademeye ulaşabilir, daha yakın, sıcak bir ilişki kurabilirsiniz. Hobileriniz, özel ilgi alanlarınız varsa bu konularda da yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Çocuklarınızla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Eğlenceye, keyiflere, oyun ve aktivitelere daha çok zaman ayıracağınız bir döneme girebilirsiniz. Hafta ortasında gündelik yaşamınızın detaylarıyla uğraşmanız gerekebilir. Hafta sonunda ise ikili ilişkiler ve birliktelikler önem kazanacak, tek başına hareket etmek yerine yapacağınız her şeyi eşiniz, sevgilinizle birlikte yapmak isteyebilirsiniz.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları