loading
close
SON DAKİKALAR

Ceylan Otel'in sahibinin aracına saldırı

Ceylan Otel'in sahibinin aracına saldırı
Tarih: 25.11.2011 - 10:45
Kategori: Gündem

Ceylan Intercontinental Otel'in ortaklarından Mahmut Ceylan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Beyoğlu'ndaki Ceylan Intercontınental Otel'in ortaklarından Mahmut Ceylan'ın 06 MBC 55 plakalı aracına, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı saat 21.30 sıralarında Taksim'deki Ceylan Intercontinental Otel önünde meydana geldi. 
 
Araçla saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen saldırganlar, yine geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. 
 
Mahmut Ceylan'ın araçta bulunmadığı sırada gerçekleşen saldırıda Ceylan'ın şoförü Ramazan Selçuk (48) vücuduna isabet eden 3 kurşun nedeniyle ağır şekilde yaralandı. Ambulansla Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Selçuk'un, daha sonra Okmeydanı'nda bulunan Özel Memorial Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Ağır yaralı Selçuk'un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.
 
Öte yandan silahlı saldırı olayıyla ilgili Ceylan Intercontinental Oteli'nden yazılı açıklama yapıldı. Otelin Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada otelin önünde Mahmut Ceylan'ın özel şoförü Ramazan Selçuk'a yönelik silahlı saldırı olayının Ceylan Intercontinental Oteli ve Mahmut Ceylan ile hiçbir ilgisi bulunmadığı ileri sürülerek, şunlar kaydedildi:
 
"24.11.2011 Perşembe akşamı saat 20.30 civarında Mahmut Ceylan'ın makam sürücüsünün otele gelmek için trafikte seyrettiği sırada, Taksim Meydanındaki trafik ışıklarında başka bir aracın sürücüsü ile aralarında yol verme tartışması yaşanmış, iki sürücü arasındaki tartışma polisin araya girmesi ile son bulmuştur.
 
Ancak makam şoförünün tartıştığı araç sürücüsü, plakası tespit edilen aracı ile makam aracını otele kadar takip etmiş ve saat 20.30 civarında otelin önünde park eden makam aracının sürücüsüne silahla ateş edilmiştir. Maalesef kurşunlardan üçü sürücüye isabet etmiş ve ağır şekilde yaralanmasına sebep olmuştur. Yaralı sürücü Taksim İlkyardım Hastanesi'nde derhal ameliyata alınmış olup, tedavisi devam etmektedir.
 
Trafik magandası saldırgan, saldırının ardından aracı ile kaçarak olay yerinden uzaklaşmıştır. Halen plakası tespit edilen araç ve sürücüsü emniyet güçleri tarafından aranmaktadır.
 
Yukarıda belirtildiği üzere bu saldırı olayı, bir trafik magandasının yaptığı adi bir olaydır. Haksız olarak saldırıya uğrayan sürücü Ramazan Selçuk'un sağlığına kavuşması ve saldırganın bir an önce yakalanması temennimizle..."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları