loading
close
SON DAKİKALAR

Diyanet'e para dayanmıyor; şimdi de bedava reklam istiyor

Diyanet'e para dayanmıyor; şimdi de bedava reklam istiyor
Tarih: 16.10.2017 - 15:55
Kategori: Gündem

Dİyanet İşleri Başkanlığı, geçen yıl bütçeyle kendisine verilen 6 milyar 482 milyon 979 bin lira ödeneği aşarak, 6 milyar 786 milyon lira harcadı. Bütçesi yetmeyen Diyanet, ücretsiz banner desteği istedi

Diyanet İşleri Başkanlığı, ödeneğini yaklaşık 300 milyon lira aştı. 6.7 milyarlık bütçesi yetmeyen Diyanet, ücretsiz banner desteği istedi. Diyanet medyadan, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle hazırlanan bannerların, ücretsiz yayınlanmasını istedi.

DESTEK BEKLİYOR

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre  “Banner Desteğinizi Rica Ediyoruz” başlığıyla yapılan duyuruda, “Haftanın bu yılki teması ‘Cami, Şehir ve Medeniyet' olarak belirlenmiştir. Bu temayla cami ve şehrin iç içeliği konusunda toplumda bir farkındalık oluşturmak, vatandaşlarımızın cami ile olan bağlarını güçlendirmek amaçlanmaktadır. Bu itibarla temamızın ve ‘Camiler Haftası'nın duyurulması için Diyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan ‘Cami, Şehir ve Medeniyet' temalı banner tasarımlarını internet sitenizde yayınlayarak toplumda farkındalık oluşturulmasına katkı sağlayabilirsiniz. İmkanlarınız ölçüsünde, dilediğiniz bannerı 1-15 Ekim tarihleri arasında yayınlayarak destek vermenizi bekliyor ve teşekkür ediyoruz” denildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları