loading
close
SON DAKİKALAR

Abdülkadir Selvi'den Erdoğan'ı kızdıracak seçim iddiası

Abdülkadir Selvi'den Erdoğan'ı kızdıracak seçim iddiası
Tarih: 25.05.2015 - 23:51
Kategori: Medya

Abdülkadir Selvi, 7 Haziran seçimlerinde koalisyon olacağını yazarak, Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'ı çok sert eleştirdi.

Abdülkadir Selvi, 7 Haziran seçimlerinde koalisyon olacağını yazarak, Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'ı çok sert eleştirdi.

Yeni Şafak Ankara Temsilcisi ve yazarı Abdülkadir Selvi, seçimlere 13 gün kalmasına karşın yüzde 14 oranında kararsız seçmen olduğuna dikkat çekerek, “Asıl önemli olan kararsızların önemli bir kısmı AKP seçmeni. Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanlara indi. Peki AKP seçmenindeki bu kararsızlık nereden kaynaklanıyor? İkili görüntü bir kafa karışıklığına mı yol açtı? Önceki seçimlerde AKP'ye oy veren ama şimdi partisiyle ilişkisini sorgulayan kitle yeniden kazanılmazsa, Türkiye 8 Haziran sabahı koalisyon hükümetine uyanma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir” diye yazdı.

Kararsız AKP’li seçmenin partiden son aylardaki iç çekişmeler nedeniyle rahatsız olduğuna dikkat çeken Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut ve yandaş işadamı Ethem Sancak’ı da eleştirdi.

Yiğit Bulut’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “zarar verdiğini” yazan Selvi, “Ancak, “İki tabancam var. Bolca da mermim var. Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına kimse elini süremez” şeklindeki yaklaşımlar fayda sağlamıyor. Tam aksine Erdoğan'a zarar veriyor. Evet iki tabanca var. Ama namluları Erdoğan'a çevrilmiş durumda. Ayağı tökezlediğinde Erdoğan'ı ilk terk edecek olanlar da bunlardır.” ifadeleriyle Bulut'u eleştirdi.

Yandaş işadamı Ethem Sancak’ın Erdoğan’la ilişkisini Mevlânâ ile Şems arasındaki ilişkiye benzetmesine de değinen Abdülkadir Selvi, "Yarın geç olmadan uyarayım istedim" başlıklı yazısında şöyle dedi:

“Bugün ise edep ve erkân düsturlarını bir kenara bırakarak, ”Erdoğan için diyorum ki ona; anam, babam, eşim çocuklarım feda olsun” denilebiliyor.

Yetinilmiyor.

“Solculuk dönemimde Mevlânâ ile Şems'in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilâhî aşk iki erkek arasında olabiliyor” türü konuşmalar yapılıyor.

An itibariyle ne Mevlânâ var ne Şems. Ne de kimse sahabi konumunda…

Bunlar Erdoğan'a ve AKP'ye bir fayda sağlamıyor. Gönül köprülerini zedeliyor, davamız zarar görüyor.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları