loading
close
SON DAKİKALAR

AKP kongresini izleyemeyen basın kuruluşları

AKP kongresini izleyemeyen basın kuruluşları
Tarih: 27.08.2014 - 12:55
Kategori: Medya

Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığı için tek aday olduğu AKP kongresine Zaman ve Cihan ilk kez çağrılmadı.

AKP'nin bugün gerçekleştirdiği olağanüstü kongresinin yapıldığı Ankara Arena'ya aralarında Zaman ve Cihan'ın da bulunduğu 11 yayın kuruluşu çağrılmadı.
12. Cumhurbaşkanı seçilen Tayyip Erdoğan'dan boşalacak AKP Genel Başkanı'nı seçmek üzere gerçekleştirilen AKP kongresinde birçok medya kuruluşuna akreditasyon engeli getirildi.
Erdoğan'ın veda konuşması

ÇAĞRILMAYANLAR

Ankara Arena'da yapılan kurultaya bir önceki kongrede de yasaklı olan Yeni Çağ, Birgün, Aydınlık, Halk TV, Ulusal Kanal, Evrensel gibi yayın kuruluşları ile cemaate yakınlığıyla bilinen Bugün TV, Samanyolu Haber, Kanal Türk TV, Zaman gazetesi ve Cihan Haber Ajansı da ilk kez çağrılmadı.
Murat Yetkin yazdı. "AK Parti kongresindeki tek resimli pankart"

Cihan Haber Ajansı ve Zaman Gazetesi muhabirleri daha önce Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarını takip edebiliyordu. Cihan ve Zaman için AKP organizasyonunda ilk kez akredite uygulanmış oldu. AKP 30 Eylül 2012'deki kongrede de benzer bir uygulamaya gitmişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları