loading
close
SON DAKİKALAR

AKP'li vekil: Evrimi anlattık da gen mühendisliğinde bir devrim mi yaptık?

AKP'li vekil: Evrimi anlattık da gen mühendisliğinde bir devrim mi yaptık?
Tarih: 14.09.2017 - 12:01
Kategori: Gündem

TBMM Eğitim Komisyonu Başkan Vekili Uysal, ''Evrim teorisini anlattık da, Türkiye gen mühendisliğinde devrim mi gerçekleştirdi? Enerjimizi boş yere harcıyoruz'' dedi.

AKP Karabük Milletvekili, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, HaberTürk'te yayınlanan Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katıldı. Yeni müfredattan evrim teorisinin çıkarılması ile ilgili Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Uysal, evrim teorisini tartışmanın enerjimizi boşa harcadığını öne sürdü.

AKP'li Uysal, şöyle konuştu: "Evrim adı üstünde bir teoridir. Bu, kafa karışıklıklarına neden oluyor. Bir kısmı bütün canlıların tek hücreden meydana geldiğini ve bunların zaman içerisinde evrim geçirerek değişik canlıların ortaya çıktığını ifade ediyorlar. Biz Allah'ın gücüne iman etmişiz, onu sorgulayacak bir yapı içerisinde değiliz. Şimdiye kadar tartışılıyor da, bu tartışmanın sonunda Türkiye, evrim teorisiyle gen mühendisliğinde bir devrim mi gerçekleştirdi? Enerjimizin boş yere harcanmaması ve öğrencilerimizin kafasının karışmaması için bu teoriyi biyolojiyle ilgili daha üst bir eğitimde, üniversitelerde çözmesi adına bunu bir tık yukarıya çıkardık.“


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları