loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Özcan: 'Kılıçdaroğlu’nu Başbakan Yapacağız'

Ali Özcan: 'Kılıçdaroğlu’nu Başbakan Yapacağız'
Tarih: 13.02.2015 - 12:18
Kategori: Özel Haberler

CHP PM Üyesi Ali Özcan, 'Partiye sahip çıkan üyeler ön seçim toplantıların en büyüğünü Lütfi Kırdar Kongre merkezinde yapıyor. Bende o Toplantıya davetliyim, katılıp partililerimizin düşüncelerini dinleyeceğim.

Cumhuriyet Halk Partisi emektarı ve Parti Meclisi üyesi Ali Özcan kozmopolitik.com‘a yaptığı açıklamada 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde CHP’nin iktidar, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi emektarı ve Parti Meclisi üyesi Ali Özcan kozmopolitik.com‘a yaptığı açıklamada 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde CHP’nin iktidar, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da başbakan olacağını söyledi. İktidarı kurabilmek için birtakım ön çalışmaların yapılması gerektiğinin üzerinde duran Özcan, “2015′te iktidarı kurabilmek için hakim huzurunda parti üyelerinin katılımıyla ön seçim yapılması gerekmektedir” dedi.

Ön seçim vurgusunun ardından konuşmasına devam eden Ali Özcan, ”Parti tabanını, tüm ilçe örgütlerini geziyorum. Taban ön seçim istiyor. Ön seçimden çıkan sonucun da mutlaka genel seçime başarı olarak yansıyacağını görüyoruz.”

Sözlerini ön seçim talepleriyle ilgili her ilçede gerçekleştirilen toplantılardan bahsederek sürdüren Özcan, “Partiye sahip çıkan üyeler halihazırda ön seçimle ilgili toplantılar yapmaktadır. Bu toplantıların en büyüğü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Sağ olsunlar beni de davet ettiler, katılıp partililerimizin düşüncelerini dinleyeceğim. Partimiz zaman kaybetmeden ön seçimi hayata geçirirse başarının gelmesinin mutlak olduğunu öngörebiliriz.”

“Kimse Bize Demokrasiyi Öğretemez”
Ali Özcan sözlerini sonlandırırken, “Çok partili siyasal hayatın ilk temsilcisi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Demokrasi bu partinin tabanından gelir. Kimse bize demokrasi dersi veremez. Bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin kucaklayıcı demokrasi iradesi gelişecektir ve bizi iktidara götürecektir” dedi.

“Türkiye’nin Aydınlık Geleceği İçin Buluşuyoruz”
Etkinlik, 14 Şubat cumartesi günü
Saat: 13.00- 17.00 arası
Harbiye Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları