loading
close
SON DAKİKALAR

Ankara'daki kız kaçırma olayında taraflar 3. kez çatıştı, servisteki 2 öğrenci yaralandı!

Ankara'daki kız kaçırma olayında taraflar 3. kez çatıştı, servisteki 2 öğrenci yaralandı!
Tarih: 12.10.2017 - 16:47
Kategori: Gündem

Ankara'da kız kaçırma meselesinden kaynaklanan ve bir polisin şehit olmasına bir kişinin de ölümüne iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın tarafları, Kanal Caddesi'nde bir kez daha çatıştı.

Kız kaçırma meselesinden kaynaklanan ve bir polisin şehit olmasına bir kişinin de ölümüne iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın tarafları, Kanal Caddesi'nde bir kez daha çatıştı. 

Kavganın tarafı ailelerden olduğu belirlenen 3 kişi, caddede yürürken üzerlerine bir araçtan ateş açıldı. Olayda bir kişi yaralanırken mermiler o sırada yoldan geçen okul servisine de isabet etti. Servis şoförü, silah seslerini duyunca öğrencilerin eğilmesini istedi. Servise isabet eden mermiler iki öğrencinin hafif yaralanmasına neden oldu. Silahlı kavganın ardından Kahramankazan'a gelen özel harekat ekipleri de olaya müdahale etti. 

Üzerlerine ateş açılan 3 kişiden biri gözaltına alınırken, yaralanan ikisi öğrenci üç kişi hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan aracı bulmak ve içindeki saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

Ankara'da mevsimlik işçi Ömer Doğan, akrabası R.D.'yi kaçırmış. Peşlerine düşen kızın ağabeyinin açtığı ateşle aracı kullanan kişi yaşamını yitirmişti. Gözaltına alınanlardan bir ismin rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması sonrası kızın akrabalarının silahlı saldırısı sonucu 1 polis memuru hayatını kaybetmişti. Gözaltındaki şüphelilerden Aziz Erol ise ağır yaralandı. Silahlı kavganın tarafları, üçüncü kez Kanal Caddesi'nde karşı karşıya geldi. Bu kez de kavga eden tarafların silahlarından çıkan kurşunlarla oradan geçen okul servisindeki iki öğrenci yaralandı.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları