loading
close
SON DAKİKALAR

AÖF sınav sonuçları açıklandı

AÖF sınav sonuçları açıklandı
Tarih: 25.04.2016 - 17:20
Kategori: Eğitim

16-17 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarının soruları ve cevapları geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. AÖF sınav sonuçları da beklenenden daha kısa sürede açıklandı.

16-17 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarının soruları ve cevapları geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. AÖF sınav sonuçları da beklenenden daha kısa sürede açıklandı. AÖF resmi sitesi üzerinde yayınlanan sınav sonuçlarını aşağıdaki linkte tıklarayak öğrenebilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARINI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...


AÖF SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI YAYINLANDI

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemine erişebilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLA

ARA SINAV NOTUNUN BAŞARI NOTUNA KATKISI NE KADAR?

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir.
Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.
Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV YERİ DEĞİŞİKLİĞİ

Bahar Dönemi Dönem sonu sınavına yeni sınav merkezinde girmek isteyen öğrenciler için sınav merkezi değiştirme süresi 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 23.30’da sona eriyor.

Bu tarihten sonra yapılacak olan sınav merkezi değişikliği sonraki dönem için geçerli olacaktır. Sınav merkezinizi değiştirmek isteyen öğrenciler;
www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bağlantısından, AÖF bürolarından veya Açıköğretim Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 Hat) ve 444 10 26 telefon numaralarını arayarak yaptırabilirler.

Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları