loading
close
SON DAKİKALAR

Aziz Yıldırım'dan Alves’e; Menajerin gelsin!

Aziz Yıldırım'dan Alves’e; Menajerin gelsin!
Tarih: 21.10.2014 - 08:44
Kategori: Spor

Derbi maçta gördüğü kırmızı kart sebeyiyle büyük eleştiri alan Bruno Alves’e en büyük tepkiyi Başkan Aziz Yıldırım gösterdi...

Alves’in Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart Başkan Aziz Yıldırım’ı çileden çıkardı. Geçen yıl Süper Kupa’da benzer bir hareketle atılan Portekizli futbolcuyu yenilginin baş sorumlusu olarak gören Yıldırım, yıldız oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırdı.

Derbi maçta gördüğü kırmızı kart sebeyiyle büyük eleştiri alan Bruno Alves’e en büyük tepkiyi Başkan Aziz Yıldırım gösterdi.

Maçın kaybedilmesinde Portekizli’yi baş sorumlu olarak gören Yıldırım, futbolcunun menajerini İstanbul’a çağırdı.

Alves’in geçen sezon Süper Kupa maçında benzer bir hareketle atılmasını affeden Başkan ikincisinde ise küplere bindi.

Yurtdışından çağırılan oyuncunun menajeri ile yapacağı görüşmede Yıldırım futbolcunun gördüğü bu karttan dolayı tepkisini bir kez daha dile getirecek. Yıldırım ayrıca Alves’le görüşerek sert bir şekilde uyardı ve futbolcunun artık kredisini tükettiğini ifade etti.

Aziz Yıldırım'dan Alves’e; Menajerin gelsin!

Bu kadar kritik bir maçta takımını yalnız bırakan Alves’i Yıldırım’ın gözden çıkardığı ve iyi bir teklif gelmesi halinde satacağı kaydedildi. Ancak şu an için kadro dışı gibi bir durumun bulunmadığı belirtildi. Bunda en büyük etkenin ise takımda yaşanan stoper sıkıntısının olduğu öğrenildi. Uzun süredir sakatlığı bulunan Egemen’in yanısıra Bekir’in de cezalı durumda olması teknik heyetin de elini kolunu bağlıyor.

EVİNE GİT

Dünkü çalışmada ise teknik direktör İsmail Kartal, futbolcuyu çalışmaya dahil etmedi. Alves’in moralinin çok bozuk olduğunu gören Kartal “İyi gözükmüyorsun. Evine git dinlen. Kendini toparla yarın öyle gel” diyerek futbolcuya bir gün izin verdi.

Bu arada bugün toplanacak yönetim kurulunun Alves’e ağır bir ceza vermesi bekleniyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları