loading
close
SON DAKİKALAR

Bakanın Engelliler Günü konuşması: Allah zeka engeli vermesin!

Bakanın Engelliler Günü konuşması: Allah zeka engeli vermesin!
Tarih: 03.12.2016 - 17:26
Kategori: Gündem

Çevre ve Şehircilik Bakanının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü konuşması: Hükümet olarak dönemimizde tüm engellilere eskisinden çok daha fazla yardımlarda bulunduk. İnsanlar her zaman engelli olabilir, bu kusur veya hata değildir. Allah zeka engeli vermesin

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada "Hükümet oolarak dönemimizde tüm engellilere eskisinden çok daha fazla, misli misli, yardımlarda bulunduk. İnsanlar her zaman engelli olabilir, bu kusur veya hata değildir. Allah zeka engeli vermesin” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bakanlığı tarafından düzenlenen Yatırım Hizmetleri Çalıştayı’nın açılışına katıldı. Özhaseki, Büyükşehirdeki konuşmasının ardından dünya engelliler günü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Özhaseki, “Engelliler günü nedeniyle tüm engelli kardeşlerime şifalar dilerim, bakanlık ve belediyeler olarak onlara daha rahat yaşayacak ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Belediyelerimizin engellilerle ilgili işlerini sıkıca takip ederiz. Hükümet olarak dönemimizde tüm engellilere eskisinden çok daha fazla, misli misli, yardımlarda bulunduk. İnsanlar her zaman engelli olabilir, bu kusur veya hata değildir. Allah zeka engeli vermesin, zekasını şeytani çalıştıranlar var” diye konuştu.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları