loading
close
SON DAKİKALAR

Bakırköylü Çocuklar Atamıza Mektuplarını Götürdü

Bakırköylü Çocuklar Atamıza Mektuplarını Götürdü
Tarih: 24.04.2015 - 15:53
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla binlerce Bakırköylü çocuk, Atatürk’e hitaben yazdıkları mektuplarını Anıtkabir’e 'Atamıza Mektuplarımızı Götürüyoruz' etkinliği çerçevesinde götürdü.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla binlerce Bakırköylü çocuk, aileleriyle beraber ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben yazdıkları mektuplarını Anıtkabir’e “Atamıza Mektuplarımızı Götürüyoruz” etkinliği çerçevesinde götürdü.

Ziyaret hakkında ilgili bilgi veren Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,” Bakırköylü çocuklarımız Atamıza yazdıkları mektuplarını götürmeleri için Anıtkabir’i ziyaret ettik. Çocuklarımız, Atamıza karşı hissettikleri duygularını, özlemlerini, düşüncelerini yazıyla mektuba döktüler ve Anıtkabir Müzesi Komutanına mektupları teslim ettik. Dünyada tek olmak üzere bütün dünya çocuklarına armağan edilen çocuk bayramında Anıtkabir’i ziyaret etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz. Her geçen gün dünyaya gelmiş en büyük askeri ve siyasi deha , Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yokluğunu daha fazla hissediyoruz ama çocuklarımızın mektuplarından da gördüğüm üzere ilkelerini, devrimlerini ilelebet yaşatmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. “dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları