loading
close
SON DAKİKALAR

Bandırma Anadolu Lisesi'nden Başkan Mirza'ya ziyaret

Bandırma Anadolu Lisesi'nden Başkan Mirza'ya ziyaret
Tarih: 18.10.2017 - 17:03
Kategori: Yerel

Uluslararası Twinnig projesi kapsamında 'Will You Write My Story (Hikayemi Yazarmısın)' adlı projede kalite etiketi alan Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Tekin, Müdür Yardımcısı Adem Karaçelik, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret ettiler.

Uluslararası Twinnig projesi kapsamında “Will You Write My Story (Hikayemi Yazarmısın)” adlı projede kalite etiketi alan Anadolu Lisesi Müdürü Ali İhsan Tekin, Müdür Yardımcısı Adem Karaçelik, proje öğretmeni Sevda Sargın ve öğrenciler Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret ettiler.

Projeye katıla öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Başkan Dursun Mirza: “Öğretmenler gözetiminde tarihi eserler üzerinde bilimsel araştırma basamaklarını kullanarak araştırma yapan öğrenciler, araştırma sonuçlarını Romanyalı öğrenciler ile paylaştılar. Bunun sonucunda öğrencilerimiz karşılıklı olarak birbirlerinin tarihi eserleriyle ilgili kurgusal hikayeler yazdılar. Her iki ülke öğrencileri de proje ile ilgili başarı etiketi aldılar. Bizde çocuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederek hediyelerini verdik. Ayrıca okulumuzun çevre düzenlemesiyle ilgili taleplerini yerine getireceğimizi söyledik. Çocuklarımızın eğitim ve öğretimini mümkün oldukça destekliyoruz” dedi.

Vişne Haber Ajansı







ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları