loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Altınok Öz'den Kartal Belediyesi Yaz Okulu'na ziyaret

Başkan Altınok Öz'den Kartal Belediyesi Yaz Okulu'na ziyaret
Tarih: 26.07.2017 - 18:07
Kategori: Yerel

Kartal Belediyesi'nin, çocuklara yönelik çalışmalar kapsamında 'Bu Yaz Çok Güzel Olacak' temasıyla 17 Temmuz'da başlattığı yaz okulunda eğitim sürüyor.

Kartal Belediyesi'nin, çocuklara yönelik çalışmalar kapsamında 'Bu Yaz Çok Güzel Olacak' temasıyla 17 Temmuz'da başlattığı yaz okulunda eğitim sürüyor. Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından başlatılan 7- 12 yaş arası çocukların 09.00-15.00 saatleri arasında eğitim aldığı ücretsiz yaz okulu, 1 Eylül'e dek devam edecek.

7 Branşta 120 Öğrenciye Eğitim

Okulların kapanmasıyla birlikte başlayan Kartal Belediyesi Yaz Okulu'nda; Hatice Abbas Halim Yetiştirme Yurdu'ndan katılan 10 çocukla beraber toplam 120 öğrenciye, 13'ü Kartal Belediyesi kreşlerinde görevli eğitmenlerden oluşan 20 öğretmen tarafından 7 branşta eğitim veriliyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Resim, Drama, Masa Tenisi, Satranç ve eğitsel oyunlar, Badminton, Zumba kids ve grup oyunlarına ücretsiz katılma imkanı bulan çocuklar, yaz tatilini eğitici ve eğlenceli aktivitelerle geçiriyor.

Başkan Altınok Öz'den yaz okuluna ziyaret

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaz okulunu ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı. Mehmet Ali Büklü Parkı'ndaki spor tesislerinde ve buz pisti salonunda Yaz Okulu öğrencileriyle buluşan Başkan Altınok Öz, "İstanbul'un en güzel ilçesi Kartal'da yaşıyor olmaktan ve böylesine güzel çocuklara sahip olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu çocuklarımız için ne yapsak, ne kadar çalışsak azdır" dedi. Eğitim, spor, sağlık ve kültürün çok önemli olduğuna değinen Başkan Altınok Öz, "Çocuklarımız ne kadar sporla ve sosyal aktivitelerle meşgul olurlarsa ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk'ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olursa, hem ahlaki yapıları hem karakterleri gelişir hem de derslerindeki başarıları artar ve ülkemiz hep ileri gider" dedi. Kartal Belediyesi Yaz Okulu'na gelen bütün çocuklara ücretsiz tişört, şort, çorap, yiyecek temin edip ulaşımlarını ücretsiz sağladıklarını hatırlatan Başkan Altınok Öz, "Bütün gayretimiz, çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek ve onları geleceğe hazırlamak." dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları