loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Karalar’ın desteği ile ‘vücut geliştirmede’ şampiyon oldu

Başkan Karalar’ın desteği ile ‘vücut geliştirmede’ şampiyon oldu
Tarih: 27.04.2016 - 14:48
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sporun her türüne ve sporcuya yönelik desteklerinin başarılı geri dönüşleri yaşanmaya devam ediyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sporun her türüne ve sporcuya yönelik desteklerinin başarılı geri dönüşleri yaşanmaya devam ediyor. Vücut geliştirme ve fitness kategorilerinde Türk Milli Takım seçmelerine hazırlanan Cahit Can Akyol, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın verdiği desteğin ardından başarılı oldu.

13–17 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da yapılan ve Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu’nun düzenlediği ‘Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde Cahit Can Akyol ‘Genç Erkekler’de Fizik 1.72 cm’ kategorisinde birinci oldu. Milli Takım Seçmeleri’nde kendi kategorisinde birinci olan genç sporcu turnuvada kazandığı başarı belgesi ve kupa ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Karalar, “Kardeşlerimize destek oluyoruz. Onlar bize turnuvalarda kazandıkları kupaları getiriyorlar” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Uluslararası turnuvalarda bizim Türk Bayrağımızı göndere çektiriyorlar. Verdiğimiz destekleri boşa çıkarmadıkları için teşekkür ediyoruz. Biz sporun ve sporcunun yanındayız her zaman.”

“DESTEKLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu’nun düzenlediği ‘Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde ‘Genç Erkekler’de Fizik 1.72 cm’ kategorisinde birinci olan Cahit Can Akyol’da Başkan Karalar’ın desteklerine teşekkür etti. Akyol, “Başkanımızın bize vermiş olduğu yardımdan dolayı çok teşekkür ederim. Öğrenci olduğumdan dolayı seçmelere hazırlık sürecinde maddi olarak çok zorlanıyordum. Hazırlanma sürecinde verdiği destek bana çok yardımcı oldu ve arzu etiğim başarıya ulaştım teşekkür ederim” diye konuştu. Genç sporcu yeni hedefinin önce Adana’yı sonra Türkiye’yi yurtdışındaki yarışmalarda temsil etmek olduğunu söyledi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları