loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Kerimoğlu: Darbelere karşıyız!

Başkan Kerimoğlu: Darbelere karşıyız!
Tarih: 27.07.2016 - 13:19
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,'Askeri ve sivil darbelere karşı olduklarını' dile getirdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,"Askeri ve sivil darbelere karşı olduklarını" açıkladı.

Cevizlik Mahallesi Banyolar Sokak’ta düzenlenen sabah kahvaltısına katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu düzenlenen kahvaltıda şunları açıkladı: " Tarihi günlerden geçiyoruz. Ve hepimiz demokrasi tarihi açısından , tarihe şahitlik ediyoruz. Türkiye'de demokrasinin askıya alınmaya çalışıldığı bir darbe teşebbüsünün olduğu bu üzücü günleri hep birlikte omuz omuza vererek atlatacağız. Unutulmasın biz her zaman askeri ve sivil darbelere karşıyız. Gerçek olan parlamenter rejimdir, özgürlükçü demokrasidir, cumhuriyet değerleridir. Bu darbe teşebbüsünün de Türkiye'yi kucaklayacak bir fırsat olacağını umuyorum. Demokrasinin yanında olan Bakırköy halkına da sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

CEVİZLİK MAHALLESİ’NE 1000 CEVİZ AĞACI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Cevizlik Mahallesi’ne mahallenin adına uygun olarak en az bin adet ceviz ağacı da dikeceklerini ekleyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:” Bu kahvaltıları sizlerden gelecek sorunları ve önerileri dinlemek açısından çok önemsiyorum. Ancak bu yolla belediye hizmetlerini daha nitelikli yapabileceğimizi düşünüyorum. Biz her altı ayda bir yaptırdığımız kamuoyu araştırmalarına göre vatandaşın memnuniyeti açısından çok iyi görünüyoruz. Sizler her vesileyle memnuniyetinizi dile getiriyorsunuz ama ufak tefek de olsa eksikliklerimizi görmemiz açısından sizlerle birlikte olmak çok ama çok önemli. Bakırköy Belediyesi olarak sizlerin verdiği destekle eğitim, kültür-sanat, sağlık ve spor alanında Türkiye’ye rol model olacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca Bakırköy’de her yıl 50 bin ton asfalt döküyoruz, 200 bin metreküp yağmur suyu kanalı döşüyoruz, 120 parkımızın bakım-onarımını, güvenliğini, aydınlatmasını yapıyoruz. Bu vesileyle sizlere müjdelemek istiyorum; ’Cevizlik Mahallesi adına uygun şekilde mahallemizin her yerine ‘en az bin adet ceviz ağacını’ da dikmeye başlayacağız.”

TIP MERKEZİNİ DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Başkan Kerimoğlu konuşmasının devamında da şunları ifade etti:” Türkiye’de 81 ilde, 1000’in üzerinde ilçede sadece 13 tanesinde tıp merkezi var ve iftiharla söylüyorum en donanımlısı da Bakırköy’de. Ve biz Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde koruyucu ve önleyici sağlık hizmetimizi daha da geliştirerek sürdüreceğiz. Ayrıca inanç mensuplarının dünyaya örnek olacak şekilde barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığı ilçemizde hiçbir ayrım yapmaksızın tüm ibadethanelerimizin bakım-onarım ve temizlik hizmetlerini de devam ettireceğiz.”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Cevizlik Muhtarı Gönül Çavuşoğlu ve belediye meclis üyeleri daha sonra esnafı ziyaret ederek," bol kazançlar ve darbe teşebbüsünden dolayı geçmiş olsun" dileklerini ilettiler.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları