loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Tarhan, Dünya Belediye Başkanları arasındaki yerini aldı

Başkan Tarhan, Dünya Belediye Başkanları arasındaki yerini aldı
Tarih: 26.04.2016 - 12:28
Kategori: Yerel

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gaziantep'te yapılan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Üyesi seçildi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gaziantep'te yapılan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı’nın (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Üyesi seçildi.

Mezitli Belediyesi'nin üyesi olduğu Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı, Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Genel Kurul'a, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve 14 ülkeden yaklaşık 50 belediye başkanı ile 160 yabancı temsilci katıldı. 19 - 21 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı kurulda, yönetim kurulu ve konsey üyeleri seçimi yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin UCLG-MEWA Başkanı olurken, Başkan Tarhan da Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Üyesi seçildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın, UCLG-MEWA'da demokratik yerel yönetimlerin sesi ve sözcüsü olarak seçilmesi herkes tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

MEZİTLİ'NİN ADINI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

Mezitli'nin adını her platformda duyuracağını dile getiren Başkan Tarhan, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparak, "İlçemizin kalkınması ve gelişmesi adına elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Mezitli'yi seviyor, bu doğrultuda çalışmalarımız sürdürüyoruz. Belediye olarak asıl işlerimizin dışında, uluslararası görüşmelerimiz ve bu görüşmelerimizde birlikte oluşturduğumuz iş birliğinde epey bir yol kat ettik. Bunun bir örneği de, UCLG-MEWA'nın Genel Kurul toplantısında Mezitli'nin adını duyurmamız oldu. İlçemizin değerlerini, çıkarlarını ve vizyonunu güçlendireceğiz. Dünya ölçeğinde yüksek yerlere taşıyacağız. Ayrıca, UCLG-MEWA Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı’nda Belediyemizin adını duyuracak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Mezitlimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları