loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş Belediyesi Dokunulmaz mı?

Beşiktaş Belediyesi Dokunulmaz mı?
Tarih: 01.12.2015 - 12:19
Kategori: Gündem

Yalçın Bayer köşesinde Beşiktaş belediyesi ve CHP Beşiktaş ilçesinde yaşanan hukuksuzluklara dikkat çekti...

Beşiktaş yüzünden il karıştı

Özetleyelim... Beşiktaş Belediyesi Meclis Başkanı Affan Keçeci’nin imzası taklit edilerek dört meclis üyesi hakkında disiplin uygulaması istenmesi CHP Beşiktaş ile il örgütlerini karıştırıyor.

Keçeci imzanın kendisine ait olmadığını bildiriyor, bu arada CHP meclis üyeleri Mustafa Kantar, Safiye Taylan, Ediz Feyiz savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gözler Beşiktaş ilçe başkanı İlker Uygun’a yöneliyor. Uygun, belediyeye bağlı Beltaş’ta halkla ilişkilerde çalışıyor... Murat Hazinedar’a yakın bir isim.

Sorun, dört meclis üyesinin grup kararına uymayarak, mecliste ‘ret’ oyu kullanmalarından çıkıyor.

Yani Dikilitaş’taki belediyeye ait üç lojmanın satılmasında sorun çıkıyor. Bu konudaki dosya CHP İl Başkanlığı’na intikal ettiriliyor, ancak dosya sümen altı ediliyor.

İl yönetiminde konu dün gündeme alınacakken, il başkanı Murat Karayalçın’ın Kıbrıs’a gittiği öğreniliyor. Örgütten sorumlu bazı üyelerin toplantıya girmedikleri dikkat çekiyor, bazıları da “işim var” mazeretini gösteriyor. Ancak başkan yardımcısı Kenan Sönmez oturumu kapatınca diğer başkan yardımcılarından Ali Fatinoğlu “Bu ne demek, Beşiktaş’ta neler olduğunu öğrenemeyecek miyiz? Beşiktaş’taki meseleyi sosyal medyadan mı öğreneceğiz? Arkadaşlar toplantıdan neden kaçıyorlar?” diye soruyor. İl yönetiminden Mehmet Aslan daha da ileri giderek “İl yönetimi bugünden itibaren hırsızlar ve namuslular diye ikiyi ayrılmıştır... Bu toplantıya gelmeyen, konuyu engelleyenler zan altındadır” diye konuşuyor. Bu arada salonda kalanlar Aslan’a bu kadar sert konuşmamasını istiyor.

40 kişilik yönetimden toplantıya 19 kişi geldiği için karar alınamıyor. Peki 21 kişiyi kim korkuttu? Zaten il sekreteri Şerdil Odabaşı toplantıya ‘Beşiktaş Dosyası’nı ve karar defterini getirmiyor. Bu toplantının yarına bırakıldığını söylüyor.

Beşiktaş İlçe Kongresi pazar günü yapılacak; daha çok şeyler gündeme gelecek.

Bir üyenin, “Karayalçın, artık aday olmayacağına göre neden karar almaktan çekiniyor” diye sorması ilginç değil mi?

Yalçın Bayer - Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları