loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü'nde afet anında hızlı ve güvenli tahliye tatbikatı

Beylikdüzü'nde afet anında hızlı ve güvenli tahliye tatbikatı
Tarih: 24.11.2015 - 12:06
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi ekipleri olası bir doğal afet ve yangın durumunda en hızlı ve güvenli şekilde hareket edebilmek adına başarılı bir tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediyesi ekipleri olası bir doğal afet ve yangın durumunda en hızlı ve güvenli şekilde hareket edebilmek adına başarılı bir tahliye tatbikatı gerçekleştirdi. Düzenli olarak yapılan tatbikat Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü Belediyesi Arama Kurtarma (BEYAK), Sağlık Bakanlığı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile Gürpınar Büyükçekmece Devlet Hastanesi Ek Hizmet binasında yapıldı.

Beyikdüzü Belediyesi Arama Kurtarma (BEYAK) ekipleri, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile başarılı bir tatbikata imza attı. Gürpınar Büyükçekmece Devlet Hastanesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen tatbikatta üst katlarda mahsur kalan hastane personeli tahliye edildi. Ekipler mahsur kalanları hem binanın üst katından itfaiye aracı ile hem de pencereden sedye ve iple tahliye yöntemini gösterdiler.

Ekipler başarılı geçen tahliye tatbikatı sonrasında kendilerini heyecanla izleyen Gürpınar sakinlerinden büyük alkış aldı. Tatbikatı Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Destek Hizmetleri Müdürü Üzeyir Çöl ve Sağlık İşleri Müdürü Fatma Hoşgöz de izledi. Olası bir yangın ya da doğal afet halinde tahliye ve ilk yardım konusunda ne kadar hazırlıklı olduklarını başarılı bir tatbikatla gösteren ekip çalışanlarına katılım sertifikası verildi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları