loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta 7 film vizyona giriyor

Bu hafta 7 film vizyona giriyor
Tarih: 19.01.2017 - 14:51
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.


İşte bu hafta vizyona girecek filmler:


Bu Da Nereden Çıktı? (Why Him?)

John Hamburg’un yönetmenliğini yaptığı, Bu Da Nereden Çıktı? filminde, Ned Fleming (Bryan Cranston) kızı Stephanie'yi çok seven bir babadır. Ancak kızı büyümüş ve kendi hayatını kurma yaşına gelmiştir ve sonunda ailenin, Stephanie'nin erkek arkadaşıyla tanışacağı gün gelir çatar. Ne var ki Laird Mayhew (James Franco) beklediklerinden çok farklı bir karakterdir. İnternet üzerinden kazandığı paralar sayesinde genç yaşta zengin olmuş bu adam, cana yakın ancak laubali tavırlarıyla daha en başta Ned'in nefretini üzerinde toplar. Laird, kısa süre içinde tüm ailenin sevgisini kazanıp Ned'in de rızasını alarak Stephanie ile evleneceğini söylese de Ned, Laird ne yaparsa yapsın onu damat olarak kabullenmemeye kararlıdır.

Bu Da Nereden Çıktı? (2016) afişi

Olanlar Oldu

Hakan Algül’ün yönettiği, senaryosu Ata Demirer’e ait olan filmde, kahramanımız Zafer Kaptan (Ata Demirer) Ege kıyısında küçük bir kasabada tekne turları düzenleyerek geçinmektedir. Zafer'in annesi Döndü Hanım (Ata Demirer) da oğlunun bir an önce evlenmesini istemekte, Zafer'in pek de anlaşamadığı Mehtap'ı (Seda Güven) münasip bir gelin adayı olarak düşünmektedir. Zafer'in hayatı, tatil için kasabaya gelen ünlü dizi oyuncusu Aslı'yla (Tuvana Türkay) tanışıp aşık olmasıyla değişecektir.
Olanlar Oldu filminin çekimleri İzmir'in Seferihisar ilçesinin Sığacık Mahallesi'nde tamamlandı.

Olanlar Oldu (2017) afişi

Moana

Antik çağlarda Okyanusya'daki Güney Pasifik adalarında yaşayan bir genç kız olan Moana, kuşaklar boyunca denizlerde yolculuk etmiş bir ailenin temsilcisidir. Ailesine ve yaşadığı adanın halkına yardım edebilmek amacıyla maceralı bir yolculuğa çıktığında, hayran olduğu yarı-tanrı Maui ile işbirliği yapması gerekecektir.
Disney'in çok sevilen bazı animasyonlarını yönetmiş John Musker ve Ron Clements'in yönettiği Moana'da, Dwayne Johnson ve genç oyuncu Auli'i Cravalho orijinal seslendirme kadrosunda.

Moana (2016) afişi

Kötü Çocuk

Daha doğar doğmaz babası tarafından terkedilen Kayla (Afra Saraçoğlu), annesi Nazlı'yla birlikte zor şartlarda büyür. Ancak bu sayede karakterli ve ne istediğini bilen biri olmuştur. Lise yıllarında hiç beklenmedik bir anda babası Vural (Sarp Akkaya) çıkagelir ve onu büyük şehirde daha iyi koşullarda yaşatmak istediğini söyler. Kayla istemeyerek olsa da hiç tanımadığı babasının yanına taşınır. Eski hayatına geri dönebilmek için can atan genç kız, okulun ilk günü yakışıklı ve gizemli Meriç (Tolga Sarıtaş) ile tanışır. Genç adama aşık olan Kayla, eski güzel günlerini Meriç'le bulabileceğine inansa da olaylar farklı şekilde gelişecektir.

Kötü Çocuk (2017) afişi

Jackie

Başkan John F. Kennedy'nin suikaste kurban gitmesinden sonraki dört günü eşi Jacqueline Kennedy'nin (Natalie Portman) yaşadıklarına odaklanarak anlatacak filmde, Jackie'nin metanetini koruma çabaları da özellikle ön plana çıkıyor.
Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain’i gördüğümüz filmin ilk prodüksiyon aşamalarında Kennedy'i Rachel Weisz'ın canlandırması düşünülüyordu.

Jackie (2016) afişi

Pepee

Dedesinin icat ettiği sıcak havayla çalışan balonla göklerde kaybolan Pepee ve arkadaşları, bu balonla Türkiye'nin farklı yerlerine giderler. Önce Adıyaman'da Nemrut'a, sonra Şanlıurfa'daki Göbeklitepe'ye ve en son Kapadokya'ya giden Pepee, hem Türkiye'nin değişik yerleri hakkında bilgi edinecek, hem başına gelen işlerden kurtulmaya çalışırken hep birlikte hareket etmenin önemini kavrayacaktır.

Pepee (2016) afişi

Minik Kahramanlar Macera Peşinde (Los ilusionautas)

Fransa'yı sallayan olayların olduğu bir dönemde Jules Verne'in yarattığı bütün karakterler yaşamıştır ve bunun farkında değillerdir. Yeni Fransa başkanı ve kültür bakanı yazarın kitaplarını düzenleyerek bir kitap yapmak isterler ve her şeyi birbirlerine karıştırırlar. Bu durumu değiştirebilecek olanlar sadece 4 kişiden oluşan yetenekli bir çocuk grubudur. Zamanda geriye gider ve yazarın kitaplarındaki karakterleri teker teker yerlerine koyarlar.
2012 Peru yapımı animasyon filmi, Türk izleyicilerin karşısına 2013 Eylül'ünde çıktı. Bu film aynı zamanda tüm aşamaları Peru'da tamamlanmış ilk 3D film olma özelliğini taşıyor. 2017'nin Ocak ayında yeniden gösterime girdi.

Minik Kahramanlar Macera Peşinde (2012) afişi



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları