loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 13.02.2017 - 14:03
Kategori: Astroloji

Burcunuz bu hafta ne söylüyor? 13-19 Şubat haftalık burç yorumlarınızı astrolog Hande Kazanova yorumuyla sizler için paylaşıyoruz.

İşte 13-19 Şubat haftası burç yorumlarınız:

KOÇ BURCU

Bu haftabaşı işte beraber hareket ettiğiniz ve ortaklaşa çalıştığınız insanlarla ve arkadaşlarınızla hızlı ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Herşeyi tek başınız yapmak sizin için önemli olsa da bu dönem ortaklıklar hayatınızı kurtarabilir.
14 Şubat sevgililer gününde özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarda karşı tarafın düşüncelerine önem vermeye çalışın. Ayrıca Salı günü, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuki konularda çevrenizin desteği ve hayat girişimleriniz sizi her konuda destekleyecek. Önemli kişilerden fayda sağlayabilecek, gelişiminizi arttıracaksınız. bu hafta ayrıca Perşembe günü önemli konuşmalar sosyal çevrenizle beraber yapılacak planlarınızı devreye sokabilirsiniz.
Cumartesi günü güneş Balık burcuna geçiyor. Bu tarih itibarıyla geri planda durmak, olayları gözlemlemek ve plan yapmak işinize daha çok yarayabilir. Bu süreç kesinlikle korkulacak ve tedirgin olunacak bir süreç değil, sadece yaşadıklarınızın karşılığını ve sonuçlarını hemen alamayacağınız bir süreç olacak. Enerjiniz yüksek çalışmayacak, bu yüzden bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek vitamin ve mineral alımını ihmal etmeyin. Yine geri plandan yürüteceğiniz işleriniz varsa, devlet kurumlarından birinde, hastane veya sağlık sektöründe ya da sanatsal işlerde çalışıyorsanız bu dönem faydalı olabilir.

BOĞA BURCU

Bu haftabaşı aşk hayatınız ve eğlenceli yönleriniz ön planda olacak sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir. Önemli bir işiniz, varsa bu haftabaşı hızlı, aktif ve iş bitirici olacaksınız. 14 Şubat sevgililer gününde, günlük işlerinizi hallettikten sonra sevdiğiniz insana vakit ayırabilirsiniz. 
Ayrıca gökyüzünden alacağınız güzel etkilerle bu Salı günü beraber iş yaptığınız insanlardan büyük destekler görebilirsiniz, karşınıza gelecek bir yurt dışı seyahati sizi çok mutlu edebilir. Sanata ve kreatif iş alanlarınıza dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilirsiniz.
Kariyerinizdeki fikirlerinizi konuşmak ve bu alanlarda hareketlenmek için Perşembe günü uygun olabilir. Sizin aleyhinize görünen konuların hızlı bir şekilde etkili konuşmalarla lehinize döndüğünü görebilirsiniz.
Cumartesi günü Güneş Balık burcuna geçiyor. Bu tarihten sonra tam anlamıyla sosyal çevre alanlarınız aktif oluyor. Geleceğinizle ve kariyer hayatınızla ilgili konularda da önemli etkilerin cereyan edeceği bu dönem, konuştuğunuz bir takım konu ve olayları arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle beraber planlayabileceğiniz bir dönem olacak. Bir yandan geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanacak, kendinizi daha fazla aktivite ve sosyal hayatın içerisinde buluyor olacaksınız. 

İKİZLER BURCU

Haftaya ailevi konularınızla başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Aile hayatınız için yapacağınız alışverişler sizi mutlu edebilir. Daha önceden konuşulmuş bir seyahat fikri sizi heyecanlandırabilir. Diğer insanları istediğiniz konularda ikna etmeniz bu hafta zor olmayacak. 14 Şubat sevgililer gününde sevdiğiniz insanla sıcak, samimi, eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. 
Organizasyonlar içinde olacaksanız bazı ufak tefek aksilikler olsa bile yine de keyfiniz yerinde olacak. Ayrıca bu Salı günü, hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Ortaklaşa atılacak adımlarda, özel hayatınızda, geleceğinize yönelik plan ve programlarınızda kalıcı ve somut sonuçlar alabilirsiniz. Önemli görüşmeler oluşabilir. Perşembe gününde geleceğe yönelik planlarınızda çabuk ve istekli bir şekilde harekete geçebilirsiniz.
Önemli konuşmalar ve görüşmeler ardından çevrenizden ve arkadaşlarınızdan faydalanmak isteyebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla artık tam anlamıyla kariyerinize odaklanacağınız bir dönem söz konusu. Toplumsal konular daha fazla ön plana geçmeye başlayacak, göz önünde olacaksınız, insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Kariyerinizde kimliğinizi daha fazla kullanacaksınız.

YENGEÇ BURCU

Haftanıza yakın çevrenizle kısa vadeli planlarınızı devreye sokarak başlayabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Ortaklaşa para alanlarınızda evinizin hesabını bu aralar iyi yapmalısınız. Bu haftabaşı para pul, yapılacaklar ve alınacaklar konusunda harekete rahatlıkla geçebilir, yapılacaklar konusunda ailenizi ikna edebilirsiniz.
14 Şubat sevgililer Gününde, ailenizle veya evinizde vakit geçirmek, sevdiklerinizle bir arada olmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olduğunuz bugünlerde yuvanıza vakit ayırmak önem kazanabilir. Ayrıca bu Salı günü iş hayatınızda, parasal konularda güzel destekleri arkanıza alacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insan işle ilgili konularda size önemli sorumluluklar yükleyebilir ve bu sorumluluklar iş hayatınızda sizi yukarılara taşıyabilir.
Perşembe günü iş ve kariyer hayatınızda parasal konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Önemli konuşmalar içine girebilir, fikirlerinizin karşılığını görebilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla dış ortamlarda, seyahat veya eğitimsel konularda kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Kendinizi geliştireceğiniz konuları öğrenmek, değişik yerlerde bulunmak önem kazanacak. Geleceğinizi şekillendirmek üzere adımlar atacak, hayatı geniş resimden göreceksiniz.

ASLAN BURCU

Haftanız parasal konularla başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Özel hayatınızda, sevdiğinizle bu aralar birbirinizi anlamakta zorlanıyor olsanız bile, iletişiminizi karşı tarafla kesmemeye çalışın. Yumuşak yapınızla bugün ikna yeteneğiniz güzel çalışabilir. 14 Şubat sevgililer gününde, sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli programlar sizi çok mutlu edebilir. İşlerinizi dengeleyebilirseniz, sevdiğinizle akşamınızın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca beraber iş yaptığınız insanlardan güzel destekler alacaksınız.Bir yandan da özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla önemli sorumluluklar alabilir, birbirinizi pozitif bir şekilde destekleyebilirsiniz. İş hayatınızda da güzel etkileşimleriniz var. Perşembe günü, ortaklı işlerinizde koşturmalarınız artabilir. Sosyalliğiniz ve insanlardan alacağınız destekle seyahat, eğitim, medya alanlarınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi gününden sonra özellikle ortaklaşa para konuları önem kazanıyor.
Alacaklar, borçlar, krediler, vergiler, ödemeler daha fazla ilginizi yönelteceğiniz alanlar. Başkalarından intikal eden konular öne geçebilir. Yine başkalarıyla ortaklaşa sahip olunan değerler ve diğer kişilerin finansal konuları ön plana çıkabilir. Nafaka, pirim gibi konular gündeminize yerleşebilir. Parasal konularda kendinizden ziyade başkalarına bağımlı hareket edeceksiniz. Vergi, stopaj, kredi kartı ödemeleri, alacak-verecek dengesine de dikkat etmeniz gereken bir süreç içine giriyorsunuz.

BAŞAK BURCU

Haftanıza şartlar sizin lehinize olarak başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu haftabaşı her tür aktiviteden ve keyifli alanlardan hoşlanacaksınız yalnız aile hayatınızın sorumlulukları moralinizi kolay aşağıya çekebilir. İş hayatınızda hızlı, becerikli adımlarla daha önceden planlanmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İş konularında çevrenizden faydalanmayı unutmayın.
14 Şubat sevgililer gününde, harcamalarınız artabilir. Sahip olduklarınızdan memnun olacak, aile hayatınızda mutluluğu yakalayacaksınız. Aile hayatınızda almanız gereken sorumluluklarınızda çok iyi işler çıkartabilirsiniz. Günlük hayatınızda çevrenizde bulunan insanlardan da, gereken desteği almasını bileceksiniz. Perşembe günü iş hayatınızdaki parasal konular için çabuk harekete geçebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler altında olacaksınız.
Hırslı ve iş bitirici tavırlarınızla dikkatler üzerinizde. Cumartesi gününden sonra kimliğinizi ikili ilişkilere kaydıracaksınız. Özel hayatınız, birebir ilişkileriniz devreye girecek. Aynı zamanda hayatınızın şartları bu süreçte çok fazla elinizde olmayabilir. Bu tarihten sonra başka insanların, partnerinizin ya da sevdiğiniz insanın hayatına göre önemli kararlar alabilirsiniz. Onların bakış açısına önem verecek, onay almak isteyeceksiniz. Danışmanlıkla ilgili konu ve olaylar hızlanabilir.

TERAZİ BURCU

Haftaya biraz geri planda durarak başlayabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Aşk hayatınız ve çocuğunuz bu aralar hayatınızın merkezinde olabilir, Bu alanlarda sevdiğiniz insanı ikna etmek zor olmayacak merak etmeyin. 14 şubat sevgililer gününde, hayattan alacağınız güzel etkileşimlerle keyfinize diyecek olmayabilir. Bekarsanız sevdiğiniz insanın teklifiyle karşılaşabilirsiniz.
Aşk hayatınızda yakın çevrenizden aldığınız desteklerle güzel adımlar atacaksınız. Bir yandan yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar, kreatif işleri için yakın çevrelerinde bulunan olgun ve deneyimli insanlardan destek görebilirler. Perşembe günü özel hayatınızda düşünceleriniz ve planlarınız için kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Hayat sizi ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda destekliyor sevgili Teraziler.
Cumartesi gününden sonra günlük rutin işleriniz, günlük hayatınızın düzeninde kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. İş hayatınız önem kazanıyor. Başkaları adına çalışacak, üretecek ve kendinizi iş alanlarınızda göstermek isteyeceksiniz. Bir ay boyunca işle ilgili konular, sağlıkla ilgili konular gündeminize yerleşecek.

AKREP BURCU

Haftanıza sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkilerinizle başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Aile hayatınız ve eski konu ve olaylar konuşmalarınız ve paylaşımlarınız arasında yer alıyor. Ailenizi ikna ettiğiniz kadar iş yaptığınız insanları da bu hafta ikna etmeye çalışın. 14 Şubat sevgililer gününde geçmiş konu ve olayları fazlasıyla irdelemeye meyilli olabilirsiniz.
Çok uzak ortamlarda, seyahatte, tatilde bugünü kutlamak yerine, eviniz gibi kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yine bu zamanda girişimde bulunacağınız konu ve olaylar hızlanmaya başlıyor. Sadece kendiniz için değil yakın çevrenizdeki insanların da hayrına alacağınız birtakım kararlar, sizin hayatınızı da güzelleştirecek. Perşembe günü, aile hayatınızda konuşup dile getirdikleriniz konusunda harekete geçeceksiniz.
Önemli işlerinizi kolaylıkla halledebilir, hızlı haberler alabilirsiniz. İşlerinizi halledip, evinizde dinlenmek daha fazla hoşunuza gidebilir. Cumartesi gününden sonra kimliğinizi aşk hayatınızda, eğlencelerde, hobi ve sportif faaliyetlerle alakalı konularda ortaya koyuyorsunuz. Özellikle çocuk sahibi olma girişimi açısından güzel tarihleriniz var önünüzde. Flörtler, yeni insanlarla tanışma, aşk hayatınızın hareketlenmesi, sevme ve sevilme ihtiyacınızın artması etkileri de bu tarihten sonra devreye giriyor. Bir yandan da sportif aktiviteleriniz hızlanabilir, öğrenme ve öğretmek anlamında güzel bir dönem içinde olacaksınız.

YAY BURCU

Bu haftabaşı göz önünde olacağınız alanlarda veya iş konularında titiz ve seçici tavırlarınızla hareket edeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Önemli sorumluluklar üstlenmeniz, sağlık sıkıntılarınız iş hayatınızda istediğiniz gibi davranmanıza engel olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda güzel bir iletişim sağlayacaksınız. 14 Şubat sevgililer gününde sosyal ortamlarda, aktivite ve organizasyonlar içinde bulunmak isteyebilirsiniz.
Sevdiğiniz insanla kalabalık yerlerde olacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa sosyal çevrenizden yeni bir insanla tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Yakın çevrenizle, iletişim halinde olacağınız insanlarla beraber hayati sorumluluklarınıza daha disiplinli ve daha etkili bir şekilde yaklaşacaksınız. Onlardan göreceğiniz desteklerle hayatınızda yapmak istediğiniz birçok konuyu harekete geçireceksiniz. Perşembe günü, iletişimsel işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz.
Yine sanata, keyfe dayalı işlerinizde fikirlerinizi uygulayabilir, önemli konuşmalar altına girebilirsiniz. Cumartesi günü itibarıyla kimliğinizi aile hayatınıza aktarmaya başlayacaksınız. Ailenizle ilişkileriniz, yaşam alanınız ve yerleşimle ilgili konular öne çıkabilir. Özellikle aile bireylerinizin hayatında önemli gelişmeler yaşanabilir, ailenizin size ihtiyacı olabilir, siz bunların farkında olabilirsiniz ve gücünüzü onlar için harcayacaksınız.

OĞLAK BURCU

Bu haftabaşı farklı ortamlarda yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Dış ortamlarda karşılaşacağınız bazı olaylar sizi kolaylıkla aşağıya çekebilir, moralinizi bozabilir. Özel hayatınızdaysa akşam saatlerinde değişik planlar devreye girebilir. 14 Şubat Sevgililer gününde iş alanlarınızdaki yoğunluklardan fırsat bulabilirseniz, sevdiğiniz insanla göz önünde, toplum içinde veya sevdiğiniz insanın ailesiyle beraber vakit geçirebilirsiniz.
Ayrıca bu Salı, maddi konularda başka insanlara yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz. Başka insanların ve geri planda durduğunuz işlerinizin sorumluluklarını etkili bir şekilde yerine getireceksiniz, Aynı zamanda sosyal çevrenizdeki insanlarla güçlü ve etkili iş birlikleri içine girebilirsiniz. Perşembe günü, maddi kazanımlarınızı aile hayatınıza aktarabilir. Bir emlak alım satım işiniz varsa kolay harekete geçerek işlerinizde istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.
Cumartesi günü itibarıyla merak ettiğiniz konu ve olayları öğrenmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevre iletişiminiz artıyor. Akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kimliğinizi daha çok yakın çevrenizde olan biten olaylara kaydıracaksınız. Bir yandan öğrenmek hoşunuza gidecek, bir yandan da iletişim, satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarından biriyle uğraşıyorsanız bu konularda da kendinizi ön plana çıkartabileceksiniz.

KOVA BURCU

Bu haftabaşı ortaklaşa parasal işleriniz önem kazanıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kafanızdakiler için artık harekete geçin. Zira diğer insanları yapacaklarınız konusunda ikna etmek bu aralar hiç zor değil. Önemli bir işinizi hızlı yapınızla halletmeye çalışıcaksınız. 14 Şubat sevgililer gününde, dış ortamlarda, değişik yerlerde, seyahatte bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla veya yalnız olarak farklı ortamlarda sevgililer gününüzü geçireceksiniz.
Ayrıca sosyal çevrenizde olgun ve sizden daha büyük insanlarla girişeceğiniz işler konusunda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Bir anlamda da kalıcı işler devreye girebilir. Arkadaşlarınızın sorumlulukları da bu süreçte önem kazanacak. Perşembe günü, medya, sosyal medya, iletişime yönelik işlerinizde güzel sonuçlar almaya yatkınsınız.
Önemli konuşmalar ve görüşmeler yaşantınızda hızlanıyor. Kendinizi ön plana çıkartacaksınız. Cumartesi gününden sonra kendinizi parasal konulara yönlendiriyorsunuz. Kendi finansınıza güvenmek bu dönemde önemli, kazanç elde etme potansiyeliniz artacak. Sahip olduklarınızı ya da değer verdiğiniz şeyleri önemseyeceksiniz ve ne kadar başarılı olduğunuzu, kazancınızla ölçeceksiniz.

BALIK BURCU

Haftaya sosyal çevrenizdeki etkili ve güçlü arkadaşlarınızla özel hayatınızın detaylarını paylaşarak, konuşarak başlayabilirsiniz sevgili Balık ve Yükselen Balıklar. Bu haftabaşı partnerinizle çeşitli organizasyonlar, partiler veya aktivitelerde bulunmayı isteyebilirsiniz. 14 Şubat sevgililer günü için yapacağınız planlar kesenizin ağzını açabilir, harcamalarınızı hızlandırabilirsiniz. Yine bu Salı, kariyerinizle ilgili konularda toparlamanız gereken işlerinizin üzerine düşeceksiniz.
Önemli bir sorumluluğu üzerinize almaktan mutluluk duyacaksınız. Bir anlamda sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza liderlik etmek, önemli insanlarla bir araya gelmek önem kazanıyor. Perşembe günü geri plandan yürüttüğünüz işleriniz size parasal olarak güzel sonuçlar sunabilir.
Parasal olarak önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi gününden sonra kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Bir anlamda sağlığınızda düzelmeler olabilir. Artık görünür hale gelmek isteyeceksiniz ve kimliğinizi dış ortamlarda ortaya koyacaksınız. Bir yandan sağlığınızın düzelmesi, insan içine daha fazla karışma arzunuz sizi faal yapabilir ama hala harekete geçmemeniz gereken günlerde olduğunuzu da bilmelisiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları