loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 20.03.2017 - 13:16
Kategori: Astroloji

Burcunuz bu hafta ne söylüyor? 20 Mart - 26 Mart haftalık burç yorumlarınızı astrolog Hande Kazanova yorumuyla sizler için paylaşıyoruz.

İşte 20 Mart - 26 Mart haftası burç yorumlarınız:

Koç Burcu:

Bu haftabaşı itibariyla, 1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu hafta içinde işleriniz için yeni çıkışlar, hırslı yapınızla işlerinizi toparlama gibi durumlar söz konusu olabilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Konuştuklarınızı uygulama aşamasına sokabilir, gerekli bilgiyi ve gücü kendinizde ve beraber çalıştığınız kişilerde bulabilirsiniz. Anlık ve farklı düşünceler ve fikirler size ilham verecek. İnsanları fikirlerinizle, konuşmalarınızla şaşırtabilir, anlık kararlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz. Hayatınızda beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olun.

Boğa Burcu:

Bu haftabaşı Güneş,1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gereken bir dönem sevgili Boğalar. Bu haftasonuna doğru Pazar günü aşk hayatınızda veya paraya dayalı işlerinizde ani ve beklenmedik etkilerle hareket edebilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Kafanıza takılan eskiden gelen bir konu, ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir.
Sizi daha az tanıyan insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Bazı fikirlerinizde inatçılık öne geçebilir. Özellikle bu etkiye Cuma günü dikkat edin. Bir yandan da bugünlerde bir iş karşınıza geldiğinde o işi kaçırmamak için tutulamayacak sözler altına girmemeye çalışın.

İkizler Burcu:

Pazartesi itibariyla güneş 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermenize neden olacak. Gruplarla yapılacak işlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu hafta arkadaş ortamlarınızda bazı heyecan verici fikirler ve konuşmalar devrede olacak sevgili ikizler ve yükselen İkizler. Geleceğinizi ilgilendiren önemli adımlar ve konuşmalar sizi destekliyor. Maddi konularda kafanıza takılan konular canınızı çok sıkmasın, üstesinden gelebilirsiniz. Sosyal ortamlarda para harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu:

Bu haftabaşı itibarıyla1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işinizde göstermek isteyebilirsiniz. Toplumsal konular ilginizi çekecek. Bu hafta Cuma günü ortaklaşa işlerinizde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir ve olayları gereğinden fazla büyütmeye yatkın olabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bir yandan da iş ve kariyer hayatınızda farklı ve değişik fikirler ve konuşmaların sizi daha fazla heyecanlandırdığını göreceksiniz. Kariyer ve iş hayatınızdaki seçenekler aile hayatınızı hızlandırabilir, partnerinizin ailesine karşı tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. Özellikle haftasonu gireceğiniz ortamlarda fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Kariyerinizle ilgili oluşumların fazlasıyla hızlandığını, değişik seçeneklerin, işinizde yeni konuşmaların, yeni tekniklerin fazlasıyla ön planda olduğunu görebilirsiniz. İş koşturmalarınız yüksek görünüyor.

Aslan Burcu:

Bu haftabaşı 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Bu alanlada şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor. Öğrenmekten keyif alacaksınız. Bu hafta Cuma günü yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veya iş seyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklar ve sorunlara açık olabilirsiniz. Özellikle konuşulan bazı konuları kafanıza fazlasıyla takabilirsiniz. Bir yandan da haftasonu karşınıza gelecek değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Yeni projelerin, yeni konuların, daha önceden tanıdığınız insanlarla kurulan bağlantıların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak projeler, seyahat, eğitim konularında hızlı ve beklenmedik gelişmelere açık olun Aslanlar.

Başak Burcu:

Bu haftabaşı itibarıyla kimliğinizi,ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşabilirsiniz. Gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak. Önemli bir insan bu dönemde hayatınızı etkileyebilir. Bu hafta ev ve aile hayatınızdaki düzenler önem kazanabilir, bir yandan da özel hayatınızda duygularınızı göstermek bu hafta kolay olmayacak. Cuma günü ortaklaşa parasal işlerinizde değişik bir fırsat karşınıza gelebilir. Eşinizin elde edeceği bu fırsatlar sizin işinize de yarayacak. Bir yandan da daha önceden ilişkide olduğunuz kişilerden ruhen aklınıza düşen, istediğiniz bir projeyle karşılaşabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri parasal işlerinizde şansınızı kullanmalısınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek olaylarla karşılaşacak, etrafınızda olup biten olayları farklı bir şekilde göreceksiniz. İnsanlara yol göstermeniz veya onlardan yardım almanız da söz konusu. Maddi konularda daha iyi sonuçlar için bugünlerde biraz daha sabırlı olmalısınız.

Terazi Burcu:

Bu hafta itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Özel yaşantınız sizin için önemli olacak. Bu hafta Cuma günü özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde anlaşmak kolay olmayabilir. Özel ilişkilerinizde farklı ve değişik olan daha fazla ilginizi çekebilir veya sevdiğiniz insanın yaklaşımları Cuma ve Pazar günleri değişik ve farklı olacak. Yine değişik bir danışmanlık veya eğitimsel konu devreye girebilir, ani bir taşınma işi gündeme düşebilir. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde çok büyütmeyin. Bu aralar özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklı durumdasınız ve bu alanda beklenmedik gelişmeler, sürpriz konu ve olaylar daha fazla hayatınızı ilgilendirebilir. Bir yandan ailenize ve yakın çevrenize de gereken özeni ve önemi veriyorsunuz ama bu alanda da birtakım sıkışmalar ve zorluklar yok değil.

Akrep Burcu:

Bu hafta itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, daha fazla çalışacaksınız. Bu hafta Cuma günü iş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olsa bile, bu biraz da sizin sabit düşüncelerinizden veya kafanıza bir konuyu takmanızdan kaynaklanabilir. İş alanlarınızda iyimser etkilerle davranabilirsiniz. Haftasonu iş hayatında beklenmedik bir konuşma, bir iş teklifi, bir projenin karşınıza gelmesi ya da farklı bir şekilde kendinizi işlerinizde ortaya koymak önemli olabilir. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda beklenmedik konuşmalar, fikirler anlaşmalar ve görüşmeler günlük hayatınızın akışını hızlandırabilir sevgili Akrepler.

Yay Burcu:

Bu haftabaşı itibarıyla kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınızı bu hafta kontrol etmelisiniz. Bir yandan da haftasonu aldığınız etkilerle aşk hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntıların geride kaldığını görmek sizi mutlu edebilir. Cuma günü çok fazla harcamalar yapmamanız gerekiyor. Bu tarih civarında güzel gelişmeler, hayatınızda sizi destekliyor ama bir yandan da riskli adımlar, riskli yatırımlar size kaybettirebilir. Pazar günü ise beklenmedik bir şekilde sevdiğiniz insanla değişik konuşmalar içine girebilirsiniz. Şimdiye kadar hala bir insan karşınıza çıkmadıysa aşk hayatınızda hızlı, beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olmalısınız. Bu gelişmeler bazı noktalarda sizi sevindirecek.

Oğlak Burcu:

Bu haftabaşı itibarıyla, aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz devreye girebilir. Kendi isteklerinize ve sevdiklerinize odaklanacağınız bu hafta işleriniz için şartlar sizi destekliyor. Aile hayatınıza Cuma günü özen göstermeli, takıntılarınızı geride bırakmalısınız. Cuma günü güzel, etkili bir iş görüşmesi karşınıza gelebilir. Bazı noktalarda fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklara da açıksınız ama yine de bu iş görüşmesi ya da konuşması sizi bir anlamda heyecanlandıracak. Pazar günü beklenmedik bir ev alım, satım, kiralama gibi işler devreye girebilir yalnız hala venüsün gerilediğini unutmazsak alımdan ziyade satış işlemi için daha fazla destekleniyorsunuz. Aile büyüklerinizle değişik ve farklı birgün geçirebilirsiniz. Önemli aile meselelerini halletmek için uygun bir haftasonu olabilir.

Kova Burcu:

Bu haftabaşı itibarıyla yakın çevre, akraba, kardeşler satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor. Bu hafta sosyal çevrenize beraber harekete geçeceğiniz konularda hırslarınızı ortaya koyabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bir yandan maddi konularda güzel ilişkiler kuracaksınız. Cuma günü bazı fikirlerinizin kabul görmemesi, fikir ayrılıkları, güç çekişmeleri, fikirsel yönde kendi isteklerinizi kabul ettirme gibi durumlara dikkat edin. Özellikle yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla bu fikir ayrılıkları sizi bazı noktalarda zorlayacak ama bir yandan da geleceğinize yönelik işlerinizde de önemli gelişmeler içinde olacaksınız. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizde fırsatlarınız yüksek olabilir. Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız değişik bir fikir, size para olarak geri dönebilir ya da işlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bileceksiniz. Farklı planlar hayatınızı renklendirebilir.

Balık Burcu:

Bu haftabaşı itibarıyla para konuları artık sizin için önemli olmaya başlıyor. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız, bu hafta devrede sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bir arkadaşınızın doğum günü kutlamasında, aynı şekilde sosyal çevrelerde verilen bir davette gözler üzerinizde olacak, ama Cuma günü maddi konularda biraz zorlanacaksınız. Özellikle sosyal çevrelerde parayla ilgili konuşulanlara kolaylıkla ikna olmayabilir, olayların ardında başka sebepler arayabilirsiniz. Bir arada olduğunuz insanlarla fikir ayrılıkları önem kazanacak. Siz, olayların derinine gidene kadar hiçbir şekilde peşini bırakmayacaksınız ve gerçekleri öğrenmek isteyeceksiniz. Bir yandan da parasal konularda keyifli adımlar da söz konusu. Pazar günü beklenmedik bir para bağlantısı, bir iş size kazanç sağlayabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki insanların fazlasıyla hoşuna gidecek ve siz de bunun sonucunda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları