loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 30.01.2017 - 09:47
Kategori: Astroloji

Burcunuz bu hafta ne söylüyor? 30 Ocak-5 Şubat haftalık burç yorumlarınızı astrolog Helen Ratibe Gönüllü'nün yorumuyla sizler için paylaşıyoruz.

İşte 30 Ocak-5 Şubat haftalık burç yorumlarınız:


Koç ve Yükselen Burcu Koçlar:


Haftaya Ay Balık burcunda, biraz içe dönük veya sessiz başlayabilirsiniz sevgili Koçlar. Ay’ın Neptün ile kavuşum açısını da göz önünde bulundurursak maneviyata ve içe yönelmek için oldukça elverişli bir günde olduğunuzu söyleyebilirim. Kariyeriniz ile ilgili gelişebilecek ani dönüşümlere karşı hazırlıklı olmalı ve hızlı aksiyon alırken ikili ilişkilerinize bu durumu yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Mars’ın sizin burcunuza geçmesi ile birlikte aldığınız kararları hayata geçirmekte zorlanmayacak ve kendinizi oldukça güçlü hissedebileceksiniz. Kariyerinize odaklanmanızda ve enerjinizi bu yöne harcamanızda fayda var. Ay’ın Çarşamba günü sizin burcunuza geçmesi ile birlikte sizi kimse tutamaz! Tasarladıklarınızı faaliyete dökmek için oldukça seri olabilirsiniz. Tek handikapınız, karşınıza çıkabilecek engellerde sakinliğinizi korumanız ve kırıcı olmamanız. Ani değişimlere hazırlıklı olmanız gereken bu hafta, sizi şaşırtıcı durumlar bekleyebilir. Haftanın son iş günü kendinizi daha sakin ifade edebilir ve kalan işlerinizi rahatça toparlayabilirsiniz. Hafta sonu kısa seyahatler planlayabilir, enerjik aktivitelere katılabilir veya yakın çevrenizle sosyalleşebilirsiniz sevgili Koçlar.

Boğa ve Yükselen Burcu Boğalar:

Haftaya aklınız sosyal çevrenizde, hayır kuruluşlarında, derneklerde, arkadaşlarınızda veya yatırımlarınızda başlayabilirsiniz sevgili Boğalar. Mars’ın Koç burcuna geçmesi sizin bilinçaltı, korkular, rüyalar ve sezgiler alanınızın bu dönem oldukça aktif olacağını anlatıyor. Önümüzdeki üç hafta boyunca pasif agresif veya zaman zaman gergin durumlar yaşamanız kaçınılmaz olabilir. Kariyerinizin dikkat çektiği bu ay, kendinizi işinize vererek içsel sıkıntılarınızı dağıtabilirsiniz. İç dünyanızın fokur fokur kaynadığı bu hafta ani değişimlerin veya sürpriz rüyaların kontrolü ele geçirmesine izin vermemelisiniz aksi takdirde bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Kendinizi rahatlatmanın yollarını aramalı ve pozitif düşünmek için elinizden geleni yapmalısınız. Cuma günü Ay sizin burcunuza geçecek ve kendinizi daha enerjik ve pozitif hissedeceksiniz. Çocuklarınız veya hobileriniz ile neşelenebilir, eğlenebilirsiniz. Hafta sonu uzak seyahat planları yapabilir, uzaklardan haber alabilir veya bütçenizi bu seyahatlere göre yeniden düzenleyebilirsiniz sevgili Boğalar.

İkizler ve Yükselen Burcu İkizler:

Haftaya aklınız kariyeriniz, iş, statü, yönetici veya aile büyüklerinizde başlayabilirsiniz sevgili İkizler. Ay ve Neptün’ün kavuşum açısı sizi duygusal, hassas veya melankolik yapabilir, bu duruma dikkat etmelisiniz. Çok yönlü olan İkizler burçları, yaratıcılık isteyen işleri bugün rahatça halledebilir. Yolcukların bol bol yaşanacağı bu ay, ortak bütçe veya finansal konularda dönüşüm yaşayacağınızın da habercisi olabilir. Mars’ın Koç burcuna geçiş yapması ile arkadaş çevreniz, network ilişkileriniz, yurtdışı bağlantılarınız gibi alanlarda aktif olacağınız bir döneme de adım atıyor olacaksınız. Daha aktif ve bol koşuşturmalı bir dönem sizleri bekliyor diyebilirim. Perşembe günü Ay ve Uranüs’ün sosyal çevreniz ve arkadaşlar alanınızda kavuşum yaparak aşk evinizde gezinen Jupiter ile karşıtlık yapması ise bu konular sürpriz ve ani değişimlerin olacağını vurguluyor. Kiminiz aniden bir aşka tutulabilir veya arkadaş çevresini sürpriz bir şekilde değiştirme kararı alabilir. Hafta sonunu bol koşuşturmalı geçen bu haftayı ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirerek geçirebilirsiniz. Biraz yavaşlamaya ve olayları akışına bırakmaya ihtiyacınız var. Pazar günü uzak seyahat planları yapabilir veya yolculuğa çıkabilir, kendinizi daha enerjik hissedebilirsiniz sevgili İkizler.

Yengeç ve Yükselen Burcu Yengeçler:

Haftaya aklınız uzaklarda, uzaklardaki yakınlarınızda, babanızın sağlığında veya yurt dışı seyahatlerde başlayabilirsiniz sevgili Yengeçler. Ay ve Neptün’ün kavuşumu bu konularda sizi duygusal, hassas veya melankolik yapabilir. Kendinizi kaptırmamalı ve dik durmalısınız. Mars’ın Koç burcuna geçmesi ile bu dönem iş, kariyer, statü veya aile büyükleri gibi konularda efor sarf edeceğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Hafta ortası çabuk gerilmemeye ve fevri davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız. Zira Ay –Mars kavuşumu sizi iş anlamında biraz gergin yapabilir. Perşembe günü ise ev, aile veya iş konularında sürpriz gelişmeler olabilir, haber alabilirsiniz. Gerilmemeye ve bu durumuz ikili ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Cuma günü Ay Boğa burcuna geçerek biraz daha sakin ve rahatlayacağınız bir iş gününü kolayca tamamlayabilir, işlerinizi toparlayabilirsiniz. Hafta sonu güzel haberler alabilir, zihin olarak rahatlayabilir veya partneriniz ile sosyalleşebilirsiniz. Pazar günü Ay’ın İkizler burcuna geçmesi ile birlikte inzivaya çekilme ve kendinizi dinleme arzunuz oluşabilir sevgili Yengeçler. Bu konuda eşinizden veya ortağınızdan destek alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Burcu Aslanlar:

Haftaya aklınız ortak bütçe ve finansal konularda başlayabilirsiniz sevgili Aslanlar. Bunun yanı sıra spritüal olarak derinleşebilir, maneviyatınızı sorgulayabilir veya melankoliye yatkın bir ruh haline girebilirsiniz. Bunun farkında olun ve negatiften uzak durun, pazartesi sendromuna yakalanmayın derim. Mars’ın Koç burcuna geçmesi ile birlikte bu dönem uzak yolculuklar, hukuk davaları, eğitimler, yabancılar ile iletişim ve ilişkiler yoğun olabilir. Bu konularda harekete geçebilir, efor sarf edebilirsiniz. Çarşamba günü Ay’ın Koç burcuna geçmesi ile birlikte enerjiniz bir hayli yükselecek ve hızlı hareket edebileceksiniz. Aksiyon almak için tam size göre bir gün diyebilirim. Güneş’in ikili ilişkilerinizi, eş, partner veya ortaklık gibi konularınızı aydınlattığı ve Yeniayında burada gerçekleştiğini düşünürsek, kendinizi bu konulara yoğunlaşırken bulabileceğiniz bir ayın içerisindesiniz. Haftanın son iş günü işlerinizi rahatça toparlayabilir, aile büyükleri ile vakit geçirebilir veya kariyeriniz ile ilgili güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Cumartesi sağlığınız ile ilgili hasta olanlarınız için güzel haberler alabilir veya rutin işlerinizi kolayca yoluna kayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Pazar günü Ay’ın İkizler burcuna geçiş yapması ile birlikte sosyalleşmek isteyebilir, hareketli aktivitelere katılabilir veya seyahat etmek isteyebilirsiniz sevgili Aslanlar.

Başak ve Yükselen Burcu Başaklar:

Haftaya aklınız ikili ilişkilerde, eş veya ortağınızda başlayabilirsiniz sevgili Başaklar. Bu konularda hassaslaşabilir veya kırılgan hissedebilirsiniz. Bugün(Pazartesi) her şeyi didik didik etmemenizde fayda var. Mars, Koç burcuna geçiş yaparak sizin ortak kazançlar, spritüal konular, cinsellik, finansal konular veya miras gibi konularınızın aktifleşeceği bir döneme girdiğinizin habercisi görünüyor. Bu konularda extra efor harcamanız gerekebilir. Günlük rutin, iş alanı, sağlık ve angaryalarınızın arttığı bu dönemi iyi değerlendirmeli, gerekli özeni göstermelisiniz. Perşembe günü ortak kazançlar, miras, tazminat, ev veya aile bütçesi gibi konularda sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Cuma günü Ay dost burcunuz Boğa burcuna geçerek sizi biraz rahatlatacak ve seyahat arzunuzu körükleyecek. Uzun bir seyahat planı yapabilir veya hukuk davaları gibi konularda sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu artan enerjinizi spora yöneltebilir veya çocuklarınızla aktif faaliyetlerde bulunabilirsiniz sevgili Başaklar.

Terazi ve Yükselen Burcu Teraziler:

Haftaya aklınız iş, angaryalar, sağlık, evcil hayvanlar, hizmet alanınız veya iş arkadaşlarınız/ortamınız gibi alanlarda başlayabilirsiniz sevgili Teraziler. Hassas, kırılgan veya melankolik hissedebilirsiniz. Pazartesi sendromuna en çok siz dikkat etmelisiniz. Mars’ın Koç burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerinizin aktifleşeceği bir döneme adım atıyorsunuz. Eş veya ortaklık gibi mevzular da gündeminizde yer almaya başlayabilir. Ay’ın da Çarşamba’dan itibaren Koç burcuna geçmesi ile birlikte ikili ilişkilerde daha çok efor sarf edebilir, çabuk parlayabilir veya kırıcı olabilirsiniz. Kendinizi dizginlemenizde fayda var. Perşembe günü ‘Ben-Biz’ dengesinde ani değişimler yaşayabilir, sürpriz olaylarla yüzleşebilirsiniz. Bu konuda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerin oldukça aktif ve hararetli geçeceği bir hafta sonu sizleri bekliyor zira yönetici gezegeniniz Venüs, Mars ile ikili ilişkiler alanınızda kavuşum yapacak. Yer yer sıkılgan, şıp sevdi veya çocuk enerjisinde hissedebilirsiniz. Hafta sonu bütçenizi ve mali kaynaklarınızı revize edebilir, mantıklı kararlar alabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Pazar günü Ay’ın dost burcunuz İkizlere geçmesi ile birlikte uzaklar ile iletişim veya yabancılarla ilişkiler, seyahatler gündeminizde olabilir.

Akrep ve Yükselen Burcu Akrepler:

Haftaya aklınız çocuklarınızda, hobilerinizde, aşk hayatınızda veya yaratıcılık gerektiren aktivitelerde başlayabilirsiniz sevgili Akrepler. Ay, dost burcunuz Balık’ta gezindiği bu iki günde kendinizi daha mistik, ilham isteyen veya ruhani işlerle meşgul edebilir, derin maneviyata çekilebilirsiniz. Melankoli ve aşırı duygusal tavırlardan uzak durmanızda fayda var. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Koç burcuna geçiş yapması ile birlikte direnciniz ve gücünüz oldukça yerine gelecek, günlük iş ve sağlık meselelerini daha rahat çözümleyebileceksiniz. Fizik ve ruh sağlığınız arasında denge kurma çabanız oldukça dikkat çekiyor. Yer yer zorlanabilir, öfkelenebilir veya sıkılabilirsiniz. Bu durumun geçici olduğunu bilip sükûnetinizi korumanızda fayda var. Güneş’in Kova burcundaki seyahati sizin bu ay ev, aile ve baba konularında oldukça meşgul olacağınızı anlatıyor. Vaktinizin çoğunu bu konulara ayırabilirsiniz. Bir taşınma, şehir değiştirme veya aile ile ilgilenme gibi… Hafta sonu Ay dost burcunuz Boğa burcuna geçerek ikili ilişkilerinizi ve fikir alışverişlerinizi oldukça aktif hale getirecek. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya yakın arkadaşlarınızdan destekler görebileceğiniz bir hafta sonu sizleri bekliyor sevgili Akrepler.

Yay ve Yükselen Burcu Yaylar:

Haftaya aklınız ev, aile veya aile büyükleri gibi köklü meselelerde başlayabilirsiniz sevgili Yaylar. Ay ve Neptün’ün kavuşum enerjisi sizi bu konularda hassas, duygusal veya melankolik hissettirebilir. Kendinizi güçlü tutmanızda fayda var. Mars’ın dost burcunuz Koç’a geçiş yapması ile dirayetiniz ve enerjiniz bu dönem bir hayli yükselecek. Spor, aşk, çocuklar, aktif faaliyetler veya hobiler gibi konularda extra efor sarf edebilirsiniz. Bu konularda sürpriz değişimler, ani durumlar yaşayabilirsiniz. Güneş’in Kova burcundaki seyahati sizin bu ay sık sık yolculuklar yapacağınızı, yakın çevreniz ile sürekli iletişim halinde olacağınızı ve kardeşleriniz ile ilişkilerinizin yoğunlaşacağını anlatıyor. Bütçe ve finansal konularda idareyi ele alabilir, günlük rutin işler konusunda extra sorumlulukları üstelenebilirsiniz. Hafta sonu Ay Boğa burcunda seyahatine sizi sağlık, rutin işler, angaryalar ve hizmet alanınız konularında meşgul edeceğe benziyor. Pazar günü Ay, burç değiştirerek İkizler burcuna geçiş yaptığında ise ikili ilişkiler, eş, partner veya ortaklıklar gibi konular hakkında iletişim trafiğiniz artabilir sevgili Yaylar.

Oğlak ve Yükselen Burcu Oğlaklar:

Haftaya aklınız yakın çevre, kardeşler, iletişim, kısa seyahatler ve sözleşmeler ile meşgul başlıyorsunuz sevgili Oğlaklar. Ay’ın Neptün ile yakınlığı sizi hassaslaştırabilir ve Pazartesi sendromu yaşatabilir. Dikkatli olmalısınız. Diğer yandan kendinizi, düşündüklerinizi veya aldığınız kararları doğru bir şekilde ifade etmek için gökyüzü sizden yana. Mars’ın Koç burcuna geçiş yapması ile bu dönem ev, aile, gayrimenkul, alım-satım veya aile büyükleri gibi konularda extra efor sarf edeceğiniz bir döneme adım atabilirsiniz. Bu konularda değişken koşullara karşı hazırlıklı olmalı ve sinirlerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. İş, statü, kariyer ve aile aksınızda gerçekleşen ani değişimler sizi yorabilir, bu yüzden güçlü olmalısınız. Cuma günü Ay, dost burcunuz Boğa burcuna geçiş yaparak enerjinizi yükseltecek ve işlerinizi toparlamanıza yardım edecek. Hafta sonu aşkınız, çocuklarınız veya hobilerinize vakit ayırarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Artan iştahınıza dikkat derim. Pazar günü ise Ay İkizler burcuna geçerek sizi günlük işlerle ve angaryalarla meşgul edebilir, sağlığınıza da vakit ayırıp dinlenmenizde fayda var sevgili Oğlaklar.

Kova ve Yükselen Burcu Kovalar:

Haftaya aklınız maddi ve manevi kaynaklar alanınızda başlıyorsunuz sevgili Kovalar. Bütçe yapabilir, para durumlarınızı gözden geçirebilir ve maneviyat anlamında ruhsal olarak biraz hassas olabilirsiniz. Ay ile Neptün’ün kavuşumu sizi ruhen hassas yapabilir. Pazartesi sendromuna yakalanmamaya dikkat edin derim. Mars’ın Koç burcuna geçmesi ile birlikte yakın çevre, arkadaşlar, kardeşler, yakın akrabalar, iletişim, kısa seyahatler, imzalar gibi süreçlerin gündeminizi epey meşgul edeceği bir döneme adım atıyor olacaksınız. Güneş’in sizin burcunuzda seyahat etmesi ise sizin bu ay oldukça parlayacağınızı ve fark edilir olacağınızı anlatıyor. Yakın – uzak seyahatlerin ve iletişimlerin değişken durumları sizi bu yıl oldukça meşgul edeceğinden, bu konularda oluşabilecek ani değişim ve sürprizlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Cuma günü Ay Boğa burcuna geçerek yumuşak ve sakin bir hafta sonuna sizi hazırlıyor olacak. İşlerinizi rahatça toparlayabilir ve evde veya aileniz ile güzel bir hafta sonuna başlayabilirsiniz. Pazar günü Ay’ın İkizler burcuna geçmesi ile birlikte bir hayli enerjik olacak ve hareketli aktiviteler yapmak size çok iyi gelecek sevgili Kovalar.

Balık ve Yükselen Burcu Balıklar:

Haftaya Ay, sizin burcunuzda oldukça aktif başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Ay ve Neptün’ün sizin burcunuzda kavuşumu sezgilerinizi bir hayli harekete geçirebilir ve sezgileriniz size göremediklerinizi işaret edebilir. Kulak verin derim. Mars’ın sizin burcunuzdan çıkıp Koç burcuna geçiş yapması ile birlikte bu dönem maddi ve manevi kaynaklar alanınız ile aklınızın epey meşgul olacağını anlatıyor. Bütçe revizyonu, finansal konularda koşuşturmacalar gibi mevzular gündeminizde olabilir. Değişen maddi veya manevi koşullara hazırlıklı olmalı, yaşanabilecek sürpriz ve ani değişikliklere karşı kendinizi ayarlayabilmelisiniz. Sizin veya eşiniz ile olan bütçeniz, miras, nafaka veya tazminat konuları gibi… Cuma günü Ay Boğa burcuna geçerek yakın çevre, seyahatler, kardeşler ve iletişim gibi konulardaki trafiğinizi artırabilir, hareketli bir hafta sonuna geçiş yapabilirsiniz. Pazar günü Ay’ın İkizler burcuna geçiş yapması ile birlikte evde veya aileniz ile vakit geçirebilir, dinlenebilirsiniz. Bu dönem içinize daha çok yönelir ve bilinçaltınızdaki korkular ile yüzleşebilirseniz, doğum gününüzün yaklaştığı önümüzdeki ay, ruhen daha enerjik ve yeni yaşa her anlamda hazır girebilirsiniz. Eski defterleri, yüzleşmeleri veya canınızı sıkan ne var ise onlardan çözülme zamanı olan bu ayı iyi değerlendirmenizi öneririm sevgili Balıklar.



Helen Ratibe Gönüllü - Sondakikatürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları