loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta tüm burçlarda; Romantizm rüzgaları esiyor

Bu hafta tüm burçlarda; Romantizm rüzgaları esiyor
Tarih: 06.09.2015 - 08:15
Kategori: Astroloji

Akreplerin popülaritesi artıyor. Yaylar özel biriyle tanışıyor. Tüm burçlar için yurt geneli: Romantizm rüzgârları esiyor.

Akreplerin popülaritesi artıyor. Yaylar özel biriyle tanışıyor. Tüm burçlar için yurt geneli: Romantizm rüzgarları esiyor.

KOÇ

Dış görünüşünüzde değişiklik istiyorsanız 6 Eylül sonrası doğru zaman. Bu dönemde nişanlanma veya evlenme ihtimaliniz de yüksek. Bekârsanız 8 Eylül’de bir partide, konserde veya tatilde partnerinizle tanışabilirsiniz.

BOĞA

Yeni Ay, partnerinizle duygu paylaşımınızı artıracak. Bekârsanız güneş tutulmasının ardından kalıcı ve uzun bir ilişkiye başlama olasılığınız oldukça yüksek. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız doğru bir dönemdesiniz.

İKİZLER
Yeni Ay ile ev ve ailenizle ilgili konularda şansınız yüksek. 6 Eylül’den itibaren aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. 8 Eylül’de arkadaşlarınızın sıradışı planları olabilir, iletişim halinde olun!

YENGEÇ
Kariyeriniz konusunda heyecan verici gelişmeler 8 Eylül’den itibaren gerçekleşebilir. Aşk hayatınızda problemler, yeni başlangıçlara karar vermenizle veya durumun düzelmeye başlamasıyla çözülecek.

ASLAN
Bekârsanız ve özel biriyle tanışırsanız aceleci davranmayın, işlerin yoluna girmesi için sabredin. Mars, 24 Eylül’e kadar Aslan burcunda kalacak. Fikirleriniz özel hayatınızda veya işinizde kabul görecek.

BAŞAK
Plüton’un güneş tutulmasına ideal açıda olması çocuk sahibi olmanıza veya çocuğunuzla ilgili olumlu gelişmelerin yaşanmasına yardımcı olacak. Bekârsanız yeni bir aşk ihtimali doğabilir.

TERAZİ
Kötü bir alışkanlık veya fobiden kurtulmak için doğru dönemdesiniz. Eylül başında tanıştığınız biriyle aranızdaki iletişim olumlu yönde gelişecek. 8 Eylül’de aşk hayatınız açısından güzel gelişmeler yaşanabilir.

AKREP
Venüs’ün 6 Eylül’de düz hareketine dönmesiyle popülariteniz artacak. İş ve sosyal hayatınızı dengeleyerek arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok vakit geçirme şansına sahip olacaksınız.

YAY
Venüs’ün düz harekete dönüşüyle hayatınız daha heyecan verici hale gelecek. Bekârsanız, 8 Eylül’de özel biriyle tanışabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa neşeli davranışlarınızla onu etkileyebilirsiniz.

OĞLAK
Güneş tutulması seyahat edip farklı kültürlerden insanlarla tanışma konusunda size yeni fırsatlar sunacak. Gayrimenkul işiyle meşgulseniz 8 Eylül, alım satım, yenileme gibi konularda oldukça şanslı olacağınız bir gün.

KOVA
Finansal işlerinizi daha verimli hale getirmeyi düşündüğünüz bir dönemdesiniz. Bir miras veya bir ikramiye sonucu elde edebileceğiniz paranın yönetimini ne şekilde yapacağınıza karar vereceksiniz.

BALIK
Nişanlanma veya evlilik gibi konularda kendinizi hazır hissedebilir ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs’ün düz hareketine dönmesi finansal konularda işlerin yolunda gitmesine yardımcı olacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları