loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta vizyona 6 film giriyor

Bu hafta vizyona 6 film giriyor
Tarih: 09.02.2017 - 11:58
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 6 film vizyona girecek.


İşte bu hafta (10 Şubat) vizyona girecek filmler:


Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker)

İlk filmdeki olayların ardından egosu ciddi anlamda hasar alan Christian Grey (Jamie Dornan), yine de Anastasia (Dakota Johnson) ile yeniden beraber olabilmek ister. Anastasia ise hala Christian'ı sevmesine rağmen bütün yaşadıklarından sonra çok daha dikkatli davranmaya çalışmaktadır. Her şeyden önce Christian'ın kendisinden bir şey saklamamasını şart koşar. İki taraf da bazı tavizler vererek aralarında öncekinden daha sağlam bir ilişki kurmaya başlarlar, ancak Christian'ın geçmişindeki karanlık olay ve kişiler, bu ilişkiye rahat vermeyecektir.


Karanlığın Elli Tonu (2017) afişi


Enkaz (Under The Sky)

Alpgiray M. Uğurlu’nun yönettiği, Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek’in başrolleri paylaştığı filmde, İstanbul'un büyük kısmını yıkıntılar altında bırakan bir depremde Nisa (Akasya Asıltürkmen) enkaz altında kalmış, çaresizce kurtarılmayı beklemektedir. Barış (Berke Üzrek) ise doğada tek başına hayatta kalma deneyi çerçevesinde yaşadıklarını her gün videoya kaydetmektedir. Zaman geçtikçe anlaşılacaktır ki enkaz altında kalanın da, enkazdan çıkanın da iyileşmeyecek yaraları bulunmaktadır.


Enkaz (2017) afişi


Lego Batman Filmi (The Lego Batman Movie)

Çok bencil bir karaktere sahip olan ve yıllardır yalnız yaşayan Batman, bu Lego filminde yanına aldığı Robin ile birlikte kendini yeniden keşfetme yolculuğuna çıkacak ve Gotham'ı Joker'in elinden kurtarabilmek için takım çalışmasının ne kadar önemli olduğunu anlayacaktır.


Lego Batman Filmi (2017) afişi


John Wick 2 (John Wick: Chapter Two)

Artık emekliye ayrılmış, tetikçilik dünyasından uzaklaşmış köpeğiyle birlikte sakin bir hayat yaşamak isteyen John Wick (Keanu Reeves), kendini yine istemediği halde tehlikeli olayların ortasında bulur. Eski bir ortağının sayesinde bu kez İtalya'nın başkenti Roma'da son derece güçlü çetelerle tek başına mücadele edecektir.


John Wick 2 (2017) afişi


İsra ve Sihirli Kitap (Isra en het magische boek)

9 yaşındaki İsra (Isra Dela) bir okul gezisine katılır ve kendini sihirli bir kütüphanede bulur. Bazı kitaplar adeta canlıdır, kendi hayatlarını sürdürmektedirler. Kitaplardan birinde Alex (Sven Van der Linden) adlı bir çocuk, kitaptaki şatoda tutsaktır. Isra bir anda kendini Alex'i kurtarmak için büyülü bir maceranın ortasında bulur, ancak şatonun sahibi Alex'i kolay kolay bırakmaya niyetli değildir.


İsra ve Sihirli Kitap (2016) afişi


Çakı Gibi (Swiss Army Man)

Tek başına ıssız bir adaya düşen Hank Thompson (Paul Dano), buradan kurtulmanın hiçbir yolunu bulamayınca düştüğü umutsuzlukla intihar etmeye karar verir. Tam kendini asacakken kıyıda bir erkek cesedi görür. Manny adını verdiği bu cesedin (Daniel Radcliffe) konuşabilmek gibi birçok akıl almaz özelliği vardır ve onun varlığıyla evine dönebilmek için tekrar bir umudu olacaktır.


Çakı Gibi (2016) afişi



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları