loading
close
SON DAKİKALAR

Buca Kurban Bayramı’na hazırlanıyor

Buca Kurban Bayramı’na hazırlanıyor
Tarih: 04.09.2015 - 11:02
Kategori: Yerel

Buca Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Olduruk Mevkii’nde kurban pazarı oluşturdu.

Buca Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Olduruk Mevkii’nde kurban pazarı oluşturdu. Ülkenin çeşitli illerinden gelen kurban satıcılarına en iyi koşullarda satış ve barınma imkanı sunmak için çalışmalarını sürdüren Belediye, alıcıların da temiz ve düzenli bir ortamda alışveriş yapmaları için yoğun mesai harcıyor.
 
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Buca Belediyesi şirketi Bucamar tarafından Olduruk Mevkii’nde oluşturulan kurban pazarında düzenleme çalışmaları hız kazandı. Yurdun dört bir yanından gelen satıcıları Buca’da en iyi şekilde ağırlamak ve İzmirli alıcıların da alışverişlerini gönül rahatlığı ile yapmalarını sağlamak için mesai harcayan Belediye, Kurban pazarının çevre düzenlemesini yapıyor. Zemin düzenlemesi yapılıp, padokların üzerini branda ile kaplanırken, pazar alanına kurulan modern duş, tuvaletler ve kafeterya sayesinde de satıcı ve alıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlanıyor. Kurban kesimlerinde hijyenin ön planda tutulduğu ve karmaşadan uzak düzenli bir hayvan pazarı yaratmak için çalışan Buca Belediyesi, tüm İzmirlileri Buca hayvan pazarına davet ediyor.

Yurdun dört bir yanından kurbanlıklarını satmak için erkenden pazarda yerini alan satıcılar ise Belediye’nin sağladığı olanaklardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiriyor.     


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları