loading
close
SON DAKİKALAR

Bucalı çocuklar barışın resmini çizdi

Bucalı çocuklar barışın resmini çizdi
Tarih: 02.09.2015 - 11:39
Kategori: Yerel

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Bucalı minikler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte barışın resmini çizdi, güvercin uçurdu.

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Bucalı minikler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte barışın resmini çizdi, güvercin uçurdu. Başkan Piriştina ile çocukların boyadığı 10 metrelik barış resmi Belediye Hizmet binasına asıldı. 84. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda da Buca Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen ilçe belediyeler omuz omuza verip barış simgesi oluşturdu. 

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,1 Eylül Dünya Barış Gününde çocuklarla bir araya geldi. Başkan Piriştina, Buca Belediyesi’nin önünde oluşturulan on metrelik tuval ve canlı heykelleri elli çocukla birlikte boyadı. 10 metrelik tuvale barışı simgeleyen resimler çizen çocuklar Başkan Piriştina ile canlı heykelleri gönüllerince boyadı. Üzerlerine “Barış Hepimiz İçin” yazılı tişörtler giyen Piriştina ile çocuklar boyamanın ardından barışın ve özgürlüğün simgesi olan beyaz güvercinleri gökyüzüne uçurdular. Piriştina ile çocukların çizdiği barış resmi daha sonra belediye hizmet binası asıldı. 

FUARDA BARIŞ ÇEMBERİ

Dünyaya bir barış mesajı da ülkemizin en eski fuarı İzmir Enternasyonal Fuarından verildi. Buca Belediyesi öncülüğünde bir araya gelen Bornova, Karşıyaka, Konak , Bayraklı , Gaziemir, Dikili ve Ankara Yenimahalle Belediyesi,” kardeşlik İzmir’den Dünyaya yayılsın” diyerek omuz omuza verdi, fuar alanında barışın simgesini oluşturdu. 


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları