loading
close
SON DAKİKALAR

Büyükçekmece'de yol yapım seferberliği sürüyor

Büyükçekmece'de yol yapım seferberliği sürüyor
Tarih: 29.06.2015 - 12:26
Kategori: Yerel

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde ömrünü tamamlamış olan yolların yenileneceğini belirtti.

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çakmaklı Mahallesi'nde başlattığı yol yapım çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelinde ömrünü tamamlamış olan yolların yenileneceğini belirtti.

Pek çok bölgede çalışmalar sürüyor

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları çerçevesinde öncelikli olarak acil ihtiyaç duyulan bölgeler ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve caddelerde yol bakım, onarım, yenileme, genişletme ve asfaltlama çalışması yapılıyor. Daha önce Kumburgaz, Kamiloba, Celaliye ve Ekinoba bölgelerinde çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, Çakmaklı Mahallesi Metro Gross Market civarındaki yolları yeniliyor. 

10 gün içinde tamamlanacak

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çakmaklı Mahallesi'nde de yol yapım, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürürken Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'de sık sık bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceliyor. Metro Gross Market yanındaki Maşuk Sokak ve bağlı sokaklarda yürütülen yol yapım ve yenileme çalışmalarında gelinen nokta hakkında bilgi alan Başkan Akgün, çalışmaların bitmesinin ardından bölgenin modern bir yapıya kavuşacağını belirtti. Çalışmaların 10 gün içinde sonlandırılacağını belirten Akgün, bu süre zarfından vatandaşlardan alternatif yolları kullanmaları konusunda uyardı.


"Hız kesmeden sürdüreceğiz"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında çalışmalara hız verildiğinin altını çizerek; "Birçok mahallemizde yol bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları yapıldı. Acil yapılması gereken ve halkımızın yoğun olarak kullandığı yollar göz önünde bulundurularak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi. 

Vişne Haber Ajansı-Çiçek Güçlü


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları