loading
close
SON DAKİKALAR

Çelik CHP liderine sert çıktı

Çelik CHP liderine sert çıktı
Tarih: 14.09.2014 - 21:09
Kategori: Siyaset

Faruk Çelik, İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açılışında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisine yönelik eleştirilerini yanıtladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İnegöl Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açılışında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, kendisine yönelik eleştirilerini yanıtladı.

Kılıçdaroğlu’nun kimi hususlarda akıl vermeye kalktığını söyleyen Çelik, şöyle devam etti: “Alınacak faydalı bir bilgi varsa Çin’de de olsa gidip biz onu alırız. Bunda bir tereddüt yok ama söylediklerine baktığınız zaman, doğrusu acınacak bir yaklaşım içerisinde. Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Madenlerde yaşam odası olsun, yerin altında kömür madenlerinde yaşam odası olsun dedik de Çalışma Bakanı buna karşı çıktığı için bu ölümler meydana geliyor’ diyor. Tam işte Uğur Mumcu’nun söylediği, ‘Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz’ diyor ya tam da bunu tarif ediyor.”

Asansör faciası açıklaması

Kılıçdaroğlu’nun asansör kazasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunduğunu anımsatan Çelik, “Diyor ki ‘Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı istifa etmelidir.’ Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu talebi olabilir. Türkiye’nin dört bir tarafında onun bize bıraktığı Sosyal Güvenlik Kurumunu nereden nereye taşıdığımızı 76 milyon iyi biliyor” dedi.

Çelik CHP liderine sert çıktı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları