loading
close
SON DAKİKALAR

CHP, Enis Berberoğlu için Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor

CHP, Enis Berberoğlu için Anayasa Mahkemesi'ne gidiyor
Tarih: 23.06.2017 - 10:25
Kategori: Gündem

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun avukatlarının bugün Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nde 9. güne girildi. Kılıçdaroğlu, yürüyüş öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

CHP lideri, "Adalet yürüyüşümüz 9. gününde devam ediyor. Toplumun her kesiminden sağ olsunlar, destek veren vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız var. Onlara yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, tutuklu bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun avukatlarının bugün Anayasa Mahkemesi (AYM)'ye başvuracağını ifade ederek, "Bu da önemli bir aşama. Umuyorum, adalet yerini bulur" diye konuştu.

"Yaptığımız yürüyüş, kutsal bir yürüyüştür" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun bir partiyle bir kişiyle bir sivil toplum örgütüyle ilgisi yok. 80 milyonun adalet talebi için yürüyoruz."

Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin 'Adalet Yürüyüşü'ne yönelik eleştirilerine ise şöyle yanıt verdi: "Kendi görüşüdür, saygı duyarız. 'Adalet Yürüyüşü' içinde 'o, onu dedi, bu, bunu dedi' şeklindeki tavırdan özellikle kaçınmamız gerekiyor. Sayın Destici, onu söyleyebilir. Saygı duyuyoruz. Kendi görüşü o tarzdadır."


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları