loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akar: Emek en yüce değerdir

CHP'li Akar: Emek en yüce değerdir
Tarih: 29.04.2017 - 15:39
Kategori: Gündem

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar 1 Mayıs İşçi ev Emekçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Haydar Akar'ın 1 Mayıs dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"1 Mayıs “Emek en yüce değerdir” diyenlerin bayramıdır. 1 Mayıs, bir mücadelenin simgeleşmiş tarihsel adıdır. Bu tarih emekçilerin alın teri ve kanları ile yazılmıştır.
1 Mayıs emekçilerin, insanca yaşam koşullarına sahip olma, demokratik hak ve özgürlüklerini kullanma amacıyla, bu uğurda mücadelelerinin; birliğini ve dayanışmasını ifade ettiği gündür.

“İçinde bulunduğumuz süreçte emekçilerin kazanılmış haklarına karşı yoğun bir saldırı yaşanmaktadır. AKP’nin diktatörlük hevesi ve neo liberal politikaların hamiliğini üstlenmiş olması, ülkemizde tüm yurttaşlarımızın temel haklarından yoksun bırakılmasına, emekçilerimizin köleleştirilmesine yönelik düzenlemelerin gündeme gelmesine yol açmaktadır. AKP Hükümeti kiralık işçilik, kıdem tazminatının fona devredilmesi, devlet memurluğunun ortadan kaldırılması gibi düzenlemeler ile bir kölelik düzeninin kurulmasını amaçlamaktadır.

Her zaman olduğu gibi emekten, demokrasiden, cumhuriyetten, temel hak ve özgürlükler ile bağımsızlıktan yana olan CHP’liler olarak 1 Mayıs kutlamalarına el ele, kol kola, omuz omuza emekçilerin yanında olacağız.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen vizyonunu ülke için daha iyi ne yapabilirim üzerine kuran, emeğe ve emekçiye saygı duyan herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlar, İşçilerimizin, memurlarımızın ve tüm emekçilerimizin insanca yaşayabilecekleri, daha güzel bir geleceğe, umuda ve mutluluğa sahip olduğu, işçi-emekçi haklarına saygı temelinde aydınlık bir gelecek temenni ederim."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları