loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Akın'dan AKP'ye: Hem oyu alıyorsunuz hem görevinizi yapmıyorsunuz

CHP'li Akın'dan AKP'ye: Hem oyu alıyorsunuz hem görevinizi yapmıyorsunuz
Tarih: 16.02.2017 - 16:19
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Sağlık Bakanlığına yüzde 80 oy aldığı bölgede halkının sağlık hizmetlerinden mahrum olduğuna dikkat çekti.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada Sağlık Bakanlığına seslenerek şunları söyledi; “Sayın Başkanım, buradan daha önce defalarca Balıkesir'deki devlet hastaneleri ve hekim sorununu dile getirmiştim. Bu konularla alakalı Sağlık Bakanlığını da göreve çağırmıştım fakat şu geldiğimiz noktada hâlâ Balıkesir genelinde hastanelerimizde hem hekim sorunu var hem de büyük oranda hastanelerin kendi yerel sorunları var. Özellikle Dursunbey ilçemizdeki AKP'nin yüzde 80 oy aldığı bir bölgede devlet hastanesinde kadın doğum doktoru yok, kulak burun boğaz doktoru yok, personel yok. Sağlık Bakanlığını Dursunbey için göreve çağırıyorum. Hem oyu alıyorsunuz hem görevinizi yapmıyorsunuz.

Aynı zamanda Sındırgı ilçemizde de aynı şekilde göz doktorumuz yok, yine personel eksikliğimiz var. Bir an evvel Balıkesir'i artık bu mahrumiyet ortamından kurtarın ve Sağlık Bakanlığına buradan tekrar tekrar sesleniyorum: Sağlığa dikkat edelim. Balıkesir'e elinizi uzatın.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları