loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Arslan: Denizli'de 1. parti olacağız

CHP'li Arslan: Denizli'de 1. parti olacağız
Tarih: 06.10.2015 - 17:40
Kategori: Yerel

CHP Denizli Milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Kazım Arslan, partisinin ilçe örgütleriyle birlikte Çardak ve Güney’de seçim çalışmalarını sürdürdü.

CHP Denizli Milletvekili ve 1 Kasım seçimlerinde yeniden aday olan Kazım Arslan, partisinin ilçe örgütleriyle birlikte Çardak ve Güney’de seçim çalışmalarını sürdürdü. Arslan’ın, sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaret ettiği ilçelerde bugünkü durağı Güney ve Çardak ilçeleriydi. Arslan, bugün de Tavas'lı hemşehrileri ile buluştu. Pazar esnafını gezdi,işlerini sordu,şikayetlerini dinledi. Esnafın zor durumda olduğunu gören Kazım Arslan, bununla ilgili olarak partisinin önemli hazırlıklarının olduğunu,esnafımıza nefes aldıracak ve para kazandıracak düzenlemelerin yapılacağını söyledi.

Güney’de pazarı ve Çardak’ta kahveleri, mahalleleri dolaşarak ilçe sakinleriyle buluşan Milletvekili Arslan, vatandaşlara CHP’nin esnaf kredileri, emekli ve yaşlı aylıkları, tarımda yeni destekleme politikası ve ürün maliyetlerinde düşüş sözünü kaynağını açıklayarak verdi.

Arslan şöyle konuştu:

"Bu seçimde ''ÖNCE TÜRKİYE''diye yola çıktık.Halkımıza her alanda ulaşmaya çalışıyoruz,vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz,çözüm yollarını anlatıyoruz.Halkımızın da büyük desteğini görüyoruz.

13 yılda yoksulu daha yoksul yapan bu düzeni değiştirmek için alanlardayIz. Terörde, hukuksuzlukta, ekonomi ve tarimda Ankara'nın vatandaş çıkarı için adım atmasını sağlayacak tek bir parti var.O da CHP'dir, 1 Kasım akşamı Denizli'de 1. partinin adi da CHP olacaktır."

ÇİFTÇİLERİMİZ,İŞÇİLERİMİZ KÖYLERİMİZ RAHAT NEFES ALACAK

Şehirlerin özellikle Bütünşehir Yasasının ardından büyük sıkıntılarla baş başa bırakıldığının altını çizen Kazım Arslan, su ve elektrik, altyapı sorunlarını dinledi, tüzelkişiliği kaldırılan köylerdeki muhtarlar üzerinden oynanan oyuna dikkat çekti. Kazım Arslan, CHP iktidarında,kapatılan tüm belediyelerin ve kapatılan köylerin tüzelkişiliklerinin geri verileceğini söyledi.

Kazım Arslan mevcut İktidarca çalıştırılmayan Meclis’te bekleyen,Muhtarlar ile ilgili 6 maddelik kanun teklifinin takipçisi olacağını belirtti, bu kanunun çıkması halinde bütün muhtarların özlük haklarına kavuşacağını sözlerine ekledi.

ESNAF VE EMEKLİ HAK ETTİĞİ SAYGIYI GÖRECEK

Yasalarda esnafa ve emekliye gereken değerin verilmediğini kaydeden CHP Milletvekili Arslan şunları söyledi:

“Bizim 7 Haziran’da esnafımıza ödediği vergi kadar faizsiz kredi sözümüz vardı,yine aynı sözümüzde duruyoruz.Mevcut İktidar bugün bizden kopya çekiyor. Bugün söyledikleri her şey, bizim 7 Haziran bildirgemizden çıkardıkları özetleridir."

ÜRETİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ

"Merkez Türkiye projemizle hem iş, hem de istihdam ve yatırımlar canlanacak. Denizli’de bir bir kapanan işletmeler, bizim yatırım modelimizle yeniden istihdam olanağına kavuşacak.Üretimin önündeki tüm engeller kaldırılacak,üzerindeki yüklerde hafifletilecek.

Üreticinin maliyetini düşüren, vergi yükünü azaltan, katma değer yaratan ekonomiye odaklanmış bir yeni bir düzen için tüm hazırlıklarımiz tamam.

#ÖnceTürkiye'nin çalışkan ve kararlı kadroları ciftcimizin mazotundan sulama elektriğine kadar,
tarımsal birlik ve kooperatiflerin eskisi gibi etkin hale getirilmesine çalışıyor. Esnafımıza ödediği vergi duzeyinde faizsiz kredi verilmesine dek kapsamlı adımları atmak için çalışacağız.Amacımız, bozulan ve tıkanan ülke ekonomisini düzeltmek,herkesin işinin olacağı,para kazanacağı,rahat bir nefes alacağı düzeni CHP iktidarında kurmak olacaktır."

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları