loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Engin'den, Bakan Müezzinoğlu'na' taşeron işçi tepkisi

CHP'li Engin'den, Bakan Müezzinoğlu'na' taşeron işçi tepkisi
Tarih: 23.02.2017 - 10:54
Kategori: Ekonomi

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, AKP'nin devletin tüm imkânlarını ve kaynaklarını referandumda evet çıkması için harcamada sınır tanımayan ama kendi vatandaşını Hazine’ye yük görüdüğünü ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müzezzinoğlu'nun yanıtlaması için Meclis Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesini ve önergesine gelen cevabı hatırlatan Didem Engin, "Önergeme gelen üstünkörü yanıtla konular geçiştirilmiş. Mağdur olan kaç kişi var ve gerekli düzenlemelerin mali boyutu nedir sorularıma ise hiç yanıt verilmemiş. Yaş ile ilgili bir düzenlemenin aktüeryal dengeyi bozacağı ve Hazine transferlerini artıracağı gerekçesiyle, mağduriyetlerin giderilmeyeceği belirtilmiştir" diyerek tepkisini gösterdi.

Sosyal güvenlik sistemi mağdurlarına seslenen Didem Engin, "Devletin tüm imkânlarını ve kaynaklarını referandumda evet çıkması için harcamada sınır tanımayan ama kendi vatandaşını Hazine’ye yük gören AKP Hükümeti’ne, 16 Nisan referandumunda HAYIR diyerek gereken yanıtı vereceğinize yürekten inanıyorum" dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları