loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Gaytancıoğlu Düzce Kaynaşlı'da vatandaşlarla bayramlaştı

CHP'li Gaytancıoğlu Düzce Kaynaşlı'da vatandaşlarla bayramlaştı
Tarih: 27.06.2017 - 17:50
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması sonrası başlatılan 'adalet yürüyüşü' bayram süresince renkli görüntülere sahne oldu.

Adalet Yürüyüşünün başladığı günden bu yana Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yürüyen Edirne Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu bayramın 3. Günü Düzce Kaynaşlı’dan geçerken yol kenarındaki yurttaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. Kadınlı, erkekli bir grup yurttaş ile sohbet eden Gaytancıoğlu “Ankara İstanbul arasının her bir santimini yürüyor ve bunun sonucunda Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi hedeflediğimiz ve düşlediğimiz adaletin gerçekleşeceğine inanıyoruz.” Dedi. Hiçbir provokasyon olmadan vatandaşların büyük bir sempati ile adalet yürüyüşüne destek verdiklerini belirten Gaytancıoğlu “Bu yürüyüş adaletsziliğe uğrayan her kesim içindir. Sadece CHP’liler için değil tüm yurttaşlar için adalet istiyoruz. Yargıda, seçimde ve geçimde her alanda adalet istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Edirne İl Örgütlerinin de Perşembe günü Büyük Adalet Yürüyüşüne destek vereceğini belirten Gaytancıoğlu “ Perşembe günü Edirneli hemşehrilerimiz ve binlerle yürüyeceğiz. Adil bir düzende yaşamak herkesin hakkı, haksızlık karşısında boyun eğmeden büyük bir kararlılıkla yürüyüşümüz devam edecek” dedi.
Öte yandan buğday hasadının başladığını da belirten Gaytancıoğlu “Çiftçilerimiz büyük bir adaletsizlik içerisinde, Toprak Mahsulleri Ofisi fiyat vermiyor, gümrük vergileri buğdayda sıfırlandı ve buğday ithalatı ile buğday fiyatları düştü. 17 milyon çiftçi şuan büyük bir adaletsizlik içinde. Türk çiftçisi alın terinin karşılığını alamıyor. Maliyeti 1 TL olan buğdayını 80-85 kuruşa satıyor. Biz herkes için adalet istiyoruz. Türkiye gündeminden kopmadan herkes için yürüyoruz”. dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları