loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li vekile en 'kibar' yanıt

CHP'li vekile en 'kibar' yanıt
Tarih: 23.04.2014 - 11:40
Kategori: Siyaset

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'dan CHP milletvekili Oktay Ekşi'ye cevap...

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü köşe yazısında, "Kaçınamıyorsak en iyisi Erdoğan'ın Köşk'e çıkmasıdır" diyen CHP milletvekili Oktay Ekşi'ye cevap verdi. İşte yazının ilgili bölümü:

Hayır ben CHP Milletvekili olan değerli gazeteci ağabeyimiz Oktay Ekşi gibi düşünmüyorum. Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa AKP bitmez, tersine AKP devlet partisi olur ve fiili olarak parti devleti rejimine geçeriz. Ama Özal gitti ANAP, Demirel gitti DYP bitti mi dediniz?

Tayyip Erdoğan, Özal ya da Demirel değil, AKP de ANAP ya da DYP!
17 Aralık'ta görüldüğü gibi işine gelmeyince Yargıyı bile paspas yapan Erdoğan'ın Köşke çıkması sadece sistemi değiştirmez 1923'ün rövanşına da zemin hazırlar. Öyle çünkü bugünün Türkiye'si 90'ların Türkiyesi değil zira TSK dahil bütün kurumlar fethedilmiş ve kuralsızlık kutsanır olmuştur. Ayrıca AKP biat kültürüne dayalı totaliter bir partidir. ANAP ile DYP'ye benzemez.

Köşke çıkacak Erdoğan ama seçim sistemi ile oynayarak ama mebus oyunları ile Anayasayı değiştirip Türkiye'yi yeni bir yörüngeye sokacaktır. TSK ve F Tipi örgüte bile pes dedirten Erdoğan'ın AKP içinden frenlemesi akla dahi getirilemez. Erdoğan Köşke Atatürk'e alternatif olmak için çıkıyor haberiniz olsun.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları