loading
close
SON DAKİKALAR

Cihangir İslam: Zulmü kabul etmiyorum, yürüyorum

Cihangir İslam: Zulmü kabul etmiyorum, yürüyorum
Tarih: 26.06.2017 - 11:19
Kategori: Gündem

Kafkas Üniversitesi'nden KHK ile ihraç edilen ve Adalet Yürüyüşü'ne katılan Cihangir İslam, 'Nuriye ve Semih'in kenara itilmiş canları için; Tüm Madunlar, mazlumlar ve mağdurlar için yürüyorum' dedi.

Kafkas Üniversitesi'nden KHK ile ihraç edilen ve Adalet Yürüyüşü'ne katılan Cihangir İslam, 'Nuriye ve Semih'in kenara itilmiş canları için; Tüm Madunlar, mazlumlar ve mağdurlar için yürüyorum' dedi.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan İslam, Adalet Yürüyüşü'nde 11 günü geride bırakırken İstanbul'a kadar yürüyeceğini belirterek, "Gücümüzü haklılığımızdan alıyoruz" ifadesini kullandı.

Cihangir İslam'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Adalet Yürüyüşü'nde 11 günü geride bıraktık. Katılımlar artarak devam ediyor. Bolu'da ciddi bir kalabalıkla yürüdük. Her telden insan var. Şahsım adına ve "KHK ile işlerine gerekçesiz son verilenler" adına yürüyorum.
Tüm etapları yürüdüm ve kalanı da yürüyeceğim inşallah. Zorlu bir yürüyüş oluyor. Yorgunluk sıcak ile birleşince katlanıyor. Gücümüzü haklılığımızdan alıyoruz. Hakka ve haklı olmaya inanmaktan.

Adalet arayışı dışında hesabımız yok. "Herkes için Adalet" Haklı olmaya iman etmek kadar insanı motive edebilecek bir şey yok. "İman." Adalet arayışı dışında hesabımız yok. "Herkes için Adalet" Haklı olmaya iman etmek kadar insanı motive edebilecek bir şey yok. "İman."

Zulmü haykırıyoruz. Tahmin edemeyeceğiniz yerlerden destek; yine tahmin edemeyeceğiniz yerlerden köstek görüyoruz. Heyhat. Ama "İman."

Nuriye ve Semih'in kenara itilmiş canları için; Tüm Madunlar, mazlumlar ve mağdurlar için yürüyorum.
Müstekbirlere ve firavunlara karşı. Siyasi hesapları tamamen bir kenara bıraktık. Yürüyüş bir siyasi eğilimin değil Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsında "ADALET"in yürüyüşü.

Bu duyarlılığı her katılımcı göstermeli. Tek yazı "adalet" olmalı. Tek slogan "hak, hukuk, adalet" olmalı.
Bu noktaya özellikle dikkat.  Bayrağımızın altında yaşıyoruz. Bu nedenle bayrak taşımanın bir anlamı yok.
Bayrak düşmana karşı sallanır. Bizim düşmanımız yok. Marşlar savaş ortamında düşmana karşı söylenir.
Savaşta değiliz barışı bünyesinde saklayan "adalet" için yürüyoruz. Marşlar da gereksiz.

CHP'li sayın katılımcılara hatırlatmak isterim. Bu marşlı ve bayraklı görüntü bu yürüyüşün sivil karakterini öldürür.
Katılımları önler. Diğer gruplara da hatırlatmak isterim. Burada kendi işaret/sloganlarımızı bir kenara bırakıyor sadece "adalet" istiyor ve seslendiriyoruz

Zulmü kabul etmiyorum. Yürüdüm. Yürüyorum. Yürüyeceğim. "Hak gelince batıl zail olur." Hakkı getirecek olan da mazlumların mücadelesidir."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları