loading
close
SON DAKİKALAR

Deniz Baykal'ın son durumuna ilişkin açıklama: Nörolojik bulgularda iyiye gidiş var

Deniz Baykal'ın son durumuna ilişkin açıklama: Nörolojik bulgularda iyiye gidiş var
Tarih: 19.10.2017 - 13:48
Kategori: Gündem

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Erkan İbiş'in açıklamaları şöyle:

"Deniz Baykal'ın durumunda kötüye gidiş yok. Yaşamsal dokular iyi. Nörolojik bulgularda iyiye gidiş var. Tomografisi düne göre iyi. Bunlar umudumuzu yükselten bulgular. Uyutma işlemi devam ediyor. Beynin kendisini koruması için de uyutulmaya devam edilecek. Solunum desteği devam ediyor.

Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi ilgili branşta dünyadaki son gelişmeleri uygulayan bir hastane. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu süreç içinde Deniz Baykal'ın oğlu Ataç Baykal da karar süreçlerinin hepsinde var. Uygulamaların ne kadar yüksek düzeyde olduğunu görüyor. Bunu iletmemi istedi. 

Bugün için belirlenen bir tomografi yok, yarın yapılabilir. Bulgular takip edilecek. Amacımız iyileşme bulgularını maksimum düzeyde görmektir. Gün içinde gelişme olursa paylaşacağız. Bilgi kirliliğine itibar etmeyiniz."

Vişne Haber Ajansı











ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları