loading
close
SON DAKİKALAR

E. Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, Can Ataklı'nın konuğu

E. Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, Can Ataklı'nın konuğu
Tarih: 27.06.2017 - 20:44
Kategori: Medya

Balyoz kararlarına tepki olarak görevinden istifa eden Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, 28 Haziran 2017 Çarşamba günü saat:11.00'de Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu Halk Tv'de ki Yazı İşleri programına konuk oluyor.

Balyoz kararlarına tepki olarak görevinden istifa eden Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, 28 Haziran 2017 Çarşamba günü saat:11.00'de Can Ataklı'nın hazırlayıp sunduğu Halk Tv'de ki Yazı İşleri programına konuk oluyor.

Can Ataklı ve Balyoz kararlarına tepki olarak görevinden istifa eden Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, canlı yayınlanan Yazı İşleri programında bu günlerde Türkiye gündeminin ilk sıralarında olan 'Adalet Yürüyüşü'nü, 15 Temmuz darbe girişimi, Ordu'nun yeni yapılanmasını ve kumpas davalarını değerlendirecekler. Program saat 11.00'de başlayacak.

Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek Kimdir?

Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, Balyoz kararlarına tepki olarak görevinden istifa etmişti...

Yargıtay'ın Balyoz Darbe Planı Davası'yla ilgili kararının ardından Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek istifa etti. Koramiral Atilla Kezek'in 9 Ekim'de açıklanan Yargıtay'ın Balyoz kararıyla arkadaşları tahliye edilmediği için istifa etmişti. Koramiral Kezek'in "Bizim yerimiz onların yanıydı" diyerek Balyoz davasında hüküm giyen arkadaşlarına destek çıkmıştı.

Aralarında Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek'in de olduğu Ergenekon ve Balyoz kumpas davalarında yargılanıp, dik duruşları ve savunmalarıyla sembol olan isimler 'Hayır'lı Konvoy adını verdikleri proje ile referandum için yollara düşmüştü...

28 Şubat’ta Ankara Anıtkabir’den yola çıkan konvoy il il gezip vatandaşlarla bire bir temas kurdu, referandumu anlatı ve dertleşti. Konvoydaki isimler arasında Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Atilla Kezek, Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Emekli Tümgenaral Ahmet Yavuz, Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, Emekli Amiral Semih Çetin’in yanı sıra AKUT eski Başkanı Nasuh Mahruki gibi isimler de yer almıştı.

Hayır'lı konvoy Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı #Adalet yürüyüşüne 7. gününde katıldılar...

Hayırlı Konvoy #Adalet Yürüyüşünde

Yürüyüşte Ergenekon ve Balyoz davalarıyla tanınan Yarbay Ali Tatar'ın ağabeyi Ahmet Tatar, Mehmet Ali Çelebi, emekli Kurmay Albay Ali Türkşen, emekli Tümamiral Fikret Güneş, emekli Kurmay Albay Bora Serdar, Deniz Kuvvetleri'nin kurmay başkanıyken kumpas davalarına tepki olarak istifa eden emekli Koramiral Atilla Kezek'de yer aldı.

Balyoz ve Ergenekon davalarının mağdurları, yürüyüş öncesi yaptıkları açıklamalarda, #Adalet için yürüyoruz dediler...

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları